Hava Durumu

Ülkeden gitmişti! Aleyna Tilki'nin annesinden asgari ücret yorumu

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kızlarıyla birlikte Amerika'ya yerleşti. Şarkıcı kızı kadar gündemde olan ve adından söz ettiren Öztel "Küçük kızımın eğitimi için geldik, canımız öyle istedi" yanıtını vermişti. Aleyna Tilki'nin annesi asgari ücret yorumuyla da dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Ülkeden gitmişti! Aleyna Tilki'nin annesinden asgari ücret yorumu

Son dönemde sosyal medyada oldukça aktif olan cesur pozlarıyla da dikkat çeken Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ABD'ye yerleşti. Kızlarıyla birlikte Türkiye'yi terk eden anne Öztel "Ayça'nın eğitimi için ve canımız öyle istedi" sözleriyle dikkat çekmişti.

Zaman zaman işleri için Türkiye'ye geleceğini söyleyen Havva Öztel kendisine gelen bir yorumdan sonra asgari ücret yorumunda bulundu.

"KİRALARIN DA 10 BİNDEN BAŞLİYOR OLMASI..."

"Dünyanın en güzel yeri benim ülkem" diyen Havva Öztel konuşmasının devamında "Ama ekonomisi için aynı şeyi söyleyemem artık. Asgari ücretin 10 bin TL olup kiraların da 10 binden başlıyor olmasını düşünürsek yeni nesil Türkiye'de ne yapsın? Asgari ücret alan bir insan çocuğunu mu okutsun kirasını mı ödesin mutfak masraflarını mı karşılasın, faturalarını mı ödesin tam olarak nasıl oluyor ben hesaplayamadım da" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.