Hava Durumu

Ünlü çiftten' 'ihanet' iddiaları sonrası olay görüntüler!

Oyuncu Kadir Doğulu'nun eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. İhanet iddialarının konuşulmasının ardından Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül Kadıköy’de ele ele görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2023 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Ünlü çiftten' 'ihanet' iddiaları sonrası olay görüntüler!

2016 yılında dünyaevine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor. Doğulu'nun geçtiğimiz akşam gittiği eğlence mekanlarında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülendi.

Eşinin görüntüleriyle ilgili yakın çevresine konuşan Atagül’ün ise "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dediği öğrenildi.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

İhanet iddialarına aldırış etmeyen Neslihan Atagül, bu süreçte eşi Kadir Doğulu’yu yalnız bırakmadı. Çift, dün Kadıköy'de el ele görüntülendi. İkilinin samimi halleri ise evlilikte bir krizin yaşanmadığını gözler önüne serdi.

NE OLMUŞTU?

2016 yılında meslektaşı Neslihan Atagül ile nikah masasına oturan Kadir Doğulu'nun gittiği eğlence mekanında kadınlarla dans ederken görüntülendi.

İddiaya göre; Mekanda bulunan Aras Bulut İynemli arkadaşı Kadir Doğulu'yu uyardı. İynemli'nin uyarılarını dikkate almayan oyuncu eğlenceye kaldığı yerden devam etti.

Görüntülerin ardından Gazeteci Birsen Altuntaş'a açıklama yapan Doğulu, "Sosyal medya ilgi alanım değil. Bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.