Hava Durumu

Ünlü şarkıcıdan 'yok artık' dedirten itiraf: Beni en çok rahatlatan şey...

Ünlü şarkıcı İrem Derici, katıldığı bir programda çarpıcı bir itirafta bulundu. Ünlü isim, 'Beni en çok rahatlatan şey' diyerek yaptığı itirafla herkesi şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Ünlü şarkıcıdan 'yok artık' dedirten itiraf: Beni en çok rahatlatan şey...

Ünlü şarkıcı İrem Derici, katıldığı bir programda çarpıcı bir itirafta bulundu. Ünlü isim, "Beni en çok rahatlatan şey" diyerek yaptığı itirafla herkesi şaşırttı.

Gazeteci Sibel Arna'nın YouTube programına konuk olan şarkıcı İrem Derici, çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan Derici, sevgilisi hakkında "Atakan’ın bir kokusu var. 5 gün antrenman yapsın, hiç yıkanmasın bebek gibi kokuyor. Çok şükür Allah’ıma yüzüme güldü. Benim masamda biri sevgilime asılırsa kaşığı bir tarafına sokarım. Asılamaz zaten, yemez" diyerek aşkını haykırdı.

Ünlü şarkıcı, "Kendimi seviyorum. Ben çok zeki, pratik zekalı, bulunduğu ortamı neşelendiren bir kadınım. Ama dış görünüşümle ölene kadar barışmayacağım çıkarayım üstümü bak istersen" dedi.

Söylediklerinin değerini ölünce anlayacaklarını söyleyen Derici, "Beni en çok rahatlatan şey büyük tuvaletimi yapmak. İkinci beyin bağırsaktır diye kitaplar yazılıyor." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.