Hava Durumu

Karantinayı ihlal eden avukat HES koduyla tespit edildi

Zonguldak’ta adliye girişinde HES kodu sorgulaması yapılan avukat Atakan Ü. (24), Covid-19 hastasıyla temaslı olduğu ve karantinada kalması gerektiği anlaşıldı. haber metninin boyutu   haber metnini yazdır  Zonguldak Adet Sarayı’na öğle saatlerinde gelen avukat Atakan Ü.’nün girişte polis ekiplerince HES kodu sorgulaması yapıldı. Bunun üzerine Atakan Ü.’nün Covid-19 hastasıyla temaslı olduğu, karantina kuralını ihlal ettiği belirlendi. İstanbul’dan bir

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2021 00:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2021 00:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Karantinayı ihlal eden avukat HES koduyla tespit edildi

Zonguldak’ta adliye girişinde HES kodu sorgulaması yapılan avukat Atakan Ü. (24), Covid-19 hastasıyla temaslı olduğu ve karantinada kalması gerektiği anlaşıldı.

  

Zonguldak Adet Sarayı’na öğle saatlerinde gelen avukat Atakan Ü.’nün girişte polis ekiplerince HES kodu sorgulaması yapıldı. Bunun üzerine Atakan Ü.’nün Covid-19 hastasıyla temaslı olduğu, karantina kuralını ihlal ettiği belirlendi. İstanbul’dan bir duruşma için Zonguldak’a geldiğini söyleyen Atakan Ü., polis nezaretinde yakındaki kendi aracına götürüldü. Atakan Ü., polis ile birlikte kendi otomobiliyle karantina için yurda götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.