Hava Durumu

Sodanın faydasını duyunca inanamayacaksınız! Soda ile saç yıkamanın büyük faydası var...

Sodanın öyle faydaları ortaya çıktı ki duyunca çok şaşıracaksınız. Soda zengin miktarda sodyum, magnezyum, demir ve florit mineralleri içermesi ile birçok konuda insan vücuduna fayda sağlıyor. Sodanın saçlara da iyi geldiği ortaya çıktı. Sodanın saç köklerini güçlendirdiği, saç dökülmesini önlediği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2022 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2022 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sodanın faydasını duyunca inanamayacaksınız! Soda ile saç yıkamanın büyük faydası var...

Maden suyu yani soda sağlığa birçok faydasınında olduğu belirtildi. İçeriğinde zengin miktarda sodyum, magnezyum, demir ve florit mineralleri bulunan soda saçların enç çok ihtiyaç duyduğu minarelleri içeriyor. Maden suyu ile saç bakımı yaparak hem canlı hem parlak hem de ipek gibi yumuşak saçlara kısa bir sürede kavuşabilirsiniz. Maden suyunun saça olan en büyük faydalarından birisi saçların uzama hızını arttırması ve daha güçlü çıkmasını sağlamasıdır. Bu sayede saçlarınız çok daha sağlıklı olacaktır. Maden suyu mineral açısından zengin olduğu için mineral eksikliği sebepli meydana gelen saç dökülmesinin önüne geçer. Mineral eksikliğinin önüne geçmek için maden suyu ile saçlarınıza bakım yapabilirsiniz.

Kepek; saç diplerinde nem eksikliği sebebiyle kuruması ve bu kurumaların kepek şeklinde dökülmesi sonucunda ortaya çıkar. Bu da hem erkek hem de kadınlar için oldukça rahatsız edici bir problemdir. Kepek problemini ortadan kaldırmak için saçlarınızı maden suyu ile durulayabilirsiniz. Bu uygulamanın olumlu etkilerini daha ilk uygulamadan fark edeceksiniz fakat haftada birkaç kez tekrarlamanız iyi olacaktır. Kısa sürede kuruluk kaynaklı meydana gelen kepekten kurtulacaksınız. Maden suyunun en büyük etkilerinden birisi saç derisindeki pH seviyesini dengelemektir ki bunun yanında sağladığı mineral ve proteinler saçların çok daha parlak görünmesini sağlamaktadır. Maden suyunun saçınıza ne kadar sağlıklı ve canlı bir görünüm kattığını fark edeceksiniz.

İşte maden suyunun saça uygulanma biçimi...

Maden Suyu Saça Nasıl Uygulanır?

Maden suyunu saça uygulamak için duş sonrasını tercih etmelisiniz. Duş yaptıktan sonra saçlarınız ıslakken maden suyunu saç derinize 3-5 dakika masaj yaparak uygulamalısınız. Ardından 3-5 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır. Bu süre dolduktan sonra saçlarınızı durulayarak maden suyundan arındırmalısınız. Bu uygulamayı her duştan sonra uyguladığınız taktide kepek probleminden kurtulacak ve canlı ve sağlıklı saçlara kavuşacaksınız.

İşte diğer yararları:

Maden suyu saçları derinlemesine besler ve nem kazandırır.

Saç derisini besleyen maden suyu saçtaki problemleri azaltır.

Maden suyu saç dökülmesini ve saç kopmaların yaşanmasını engeller. Saçları uzatır.

Maden suyu saçlardaki yıpranmış, matlaşmış ve sönük görüntüyü ortadan kaldırır.

Maden suyu saç köklerini ve tellerinin daha güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.

Saç derisindeki gözeneklerdeki tıkanmayı maden suyu ile temizleyebilirsiniz. Bu sayede saçlar daha canlı ve sağlıklı çıkacaktır.

Maden suyu saç derisindeki pH oranını da dengeler ve bu sayede yağlanma problemi yaşamazsınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.