Hava Durumu

Tüyler ürperten olay: 'Çınlama var' diye doktora gitti kulağına yuva yapmış!

Çin'de şaşkınlığa yol açan olayda, sağ kulağında devamlı bir uğultu duyan 40 yaşındaki kadın, gittiği hastanede gerçeği öğrendi. Doktorların incelemesi sonucunda kadının sağ kulağının içinde bir örümceğin yuva yaptığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Tüyler ürperten olay: 'Çınlama var' diye doktora gitti kulağına yuva yapmış!

Çin'de 40 yaşındaki bir kadın sağ kulağında sürekli uğultu sesi duyduktan sonra tedavi için hastaneye gitti. Sichuan eyaletindeki Huidong İlçe Hastanesi’ne başvuran kadın yapılan incelemelerin sonunda kulağında bir örümceğin yuva yaptığını fark etti. İnanılmaz keşif karşısında 40 yaşındaki kadınla birlikte doktorlarda şaşkınlığını gizleyemedi.

Mynet'te yer alan habere göre, Kulak Burun Boğaz Bölümü doktoru Han Xinglong yerel basına yaptığı açıklamada, “Örümceğin oluşturduğu ipek ağ dokusu ilk başta kulak zarını anımsatıyordu. Kulak endoskopu ile ilk girdiğimde anormal bir durum göremedim. Ama yakından baktığımızda ağ dokusunun altında hareket eden bir şey olduğunu gördük. Hareket ediyordu. Örümcek ağını kenara ittim ve kaçmak üzereyken onu sorunsuz bir şekilde çıkarttım. Neyse ki örümcek zehirli değildi ve kulak zarında küçük bir hasara neden olmuştu” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.