Hava Durumu

14 Mayıs seçimlerinin ardından Akşener ilk kez kameralar karşısına geçti! İşte Sinan Oğan açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6 gün sonra ilk defa konuşuyor. Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Akşener "Sinan Oğan" sorusuna da yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
14 Mayıs seçimlerinin ardından Akşener ilk kez kameralar karşısına geçti! İşte Sinan Oğan açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6 gün sonra ilk defa kameralar karşısına çıktı. Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Akşener’in mesajları merakla bekleniyordu.

SİNAN OĞAN SORUSU

Akşener'in açıklamaları şu şukilde:

Sayın Kılıçdaroğlu'na, tüm partili arkadaşlarımız Sayın Oğan ve İnce dahil olmak üzere herkesle görüşme yetkisini verdi. Kılıçdaroğlu bu konudaki görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelere Hiç bir İtirazım yok, her türlü görev ve görevlendirmeyi yerine getirebilir. Ben Oğan ile görüşmedim

"KILIÇDAROĞLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. cumhurbaşkanımız olarak seçilmesi için sonuna kadar çalışacağız. Bu akşamdan itibaren İstanbul'a gideceğim. Kapı çalma olarak bile şahsım adına çalışma yapacağım.

Millet İttifakı adayının yerine Erdoğan'ın kazanması halinde, partili cumhurbaşkanı sistemi bir daha Türkiye'de tartışılamaz hale gelir. Dolayısıyla buna mani olmalıyız.

28 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimde, sandığa gitmemiş ve Erdoğan'a oy vermemiş kardeşlerim sizlere sesleniyorum. Sadece kendiniz değil özellikle İYİ Partililer, büyük bir çaba göstererek arkadaşınızı, eşinizi dostunuzu sandığa götürüp oy verdireceksiniz.

Ya her milli bayramda Atatürk'ün adını anmayanları yada her zaman Atatürk'ün adını anmakla gurur duyanları seçeceksiniz.

Ya 2019'da PKK'ya 2023'te de Hizbullah'a sırtını dayayanları, yada ülkemizde terörü bile barındırmayacakları seçeceksiniz.

Ya sırtını rantçıları seçeceksiniz yada sırtını millete dayayanları seçeceksiniz.

Ya Suriyelileri gönderemeyiz Allah bizi yakar diyenleri seçeceksiniz yada tüm oyunları bozarak Avrupa'nın göçmen hendeği olmayı reddedenleri seçeceksiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.