Hava Durumu

Adaylıktan çekilen Muharrem İnce, sandık başında veryansın etti!

Seçime 3 gün kala cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara'da kullandı. Sandık başında kendisine düzenlenen kara propagandaya ilişkin konuşan İnce, "Haberleri yanlış yapıyorsunuz. Ortada bir terör örgütü var. Bir cinsel ilişki sitesinden almışlar görüntüleri, benim kafamı yapıştırmışlar. Ama bunu yayanlar var ya, hepsine dava açacağım. Eski arkadaşlarım dahil" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2023 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Adaylıktan çekilen Muharrem İnce, sandık başında veryansın etti!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde kullandı. İnce oyunu kullanmasının ardından bir açıklama yaptı.

"ORTADA BİR KASET YOK"

Burada kendisine düzenlenen kara propagandaya ilişkin olarak gazetecilere sitem eden İnce, "Haberleri yanlış yapıyorsunuz. Ortada bir terör örgütü var. Bir cinsel ilişki sitesinden almışlar görüntüleri, benim kafamı yapıştırmışlar. Ne kaset komplosu? Ortada bir kaset yok. Rica ediyorum haberleri doğru yapın" dedi.

"BUNU YAYANLAR VAR YA, HEPSİNE DAVA AÇACAĞIM"

İnce, "Ama bunları ortaya çıkartan FETÖ. Ama bunu yayanlar var ya, hepsine dava açacağım. Eski arkadaşlarım dahil. Her birine dava açacağım" diye konuştu.

ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞTİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 11 Mayıs'ta partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. İnce "Bunu memleketim için yapıyorum" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.