Hava Durumu

AK Parti'de sürpriz toplantı! Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını genel merkeze çağırdı

AK Parti'de sürpriz bir toplantı gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günlük programında olmamasına rağmen ekonomiyle ilgili bakanları ve genel başkan yardımcılarını genel merkeze çağırdı. Toplantıda hem ekonomideki son gelişmeler hem de seçim süreciyle ilgili konular ele alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2022 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2022 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
AK Parti'de sürpriz toplantı! Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını genel merkeze çağırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günlük programının dışına çıkarak kurmaylarını sürpriz toplantıya çağırdı. Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanı'nın Beştepe'den ayrılarak AK Parti Genel Merkezi'ne doğru yola çıktığı ifade edildi.

BAKANLAR VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI KATILACAK

AK Parti'deki sürpriz toplantının ana gündem maddesi ekonomi ve seçim süreciyle ilgili yaşanan gelişmeler olacak. Toplantıya Ticaret Bakanı Mehmet Muş gibi ekonomi alanındaki bakanların yanı sıra AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz,Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Hayati Yazıcı ve Ali İhsan Yavuz'un katılması bekleniyor.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPACAKLAR

Toplantıyla ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise hem kabinedeki isimlerin hem de AK Parti kurmaylarının bir araya gelecek olması. Cumhurbaşkanı liderliğindeki toplantıda bakanlar ve AK Partili kurmaylar arasında önemli konularda fikir alışverişinde bulunulacağı belirtildi.

GÜNLÜK PROGRAMINDA YER ALMIYOR

Diğer yandan toplantının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programında yer almadığı ve toplanma kararının gün içerisinde alınarak bakanlar ve genel başkan yardımcılarına iletildiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.