Hava Durumu

AK Parti'nin başkan adayı saf değiştirdi: 100 kişiyle İYİ Parti'ye katıldı

2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanı adayı olarak gösterilen Emre Afacan, yanındaki 100 kişiyle birlikte İYİ Parti saflarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2022 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2022 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
AK Parti'nin başkan adayı saf değiştirdi: 100 kişiyle İYİ Parti'ye katıldı

AK Parti'den 2019 yerel seçimlerinde Döşemealtı belediye başkan adayı olan Emre Afacan, partisinden istifa etmişti. Afacan, beraberinde 100 kişi ile birllikte İYİ Parti saflarına katıldı.

İYİ Parti Döşemealtı ilçe binasında gerçekleşen katılım töreninde partinin Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Döşemealtı ilçe Başkanı Ali Özbey ve partililer yer aldı.

Üyelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Milletvekili Bahşi, "Genel Başkanımız Meral Akşener ve tüm teşkilatlarımızla sürekli olarak sahadayız. Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin her köşesinde partimize daha büyük katılımlar olacağı gibi güzel Antalya’mızda da bu katılımlar artarak devam edecektir. Bu katılımlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün burada birlik ve beraberliğimizi bir daha herkes görmüş oldu. Bizler İYİ Parti ailesi olarak sürekli büyüyecek ve daha faydalı işlere imza atacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.