Hava Durumu

Akşener'den saldırı sonrası ilk açıklama: 'Beni korkutacak kişi anasından doğmadı'

İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı binasına sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Binanın önünden açıklamada bulunan Akşener, ''Meral Akşener'i korkutacak kişi anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey. Bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü küfür, hakaret bana yapıldı.'' tepkisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2023 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Akşener'den saldırı sonrası ilk açıklama: 'Beni korkutacak kişi anasından doğmadı'

İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda binanın penceresine kurşun isabet etti. Zeytinburnu'daki binada polis incelemelerde bulunuyor. Öte yandan saldırı ihbarını alan polislerin İYİ Parti binasına gitmeleri sonrası saldırganın olay yerinden kaçtığı ifade edildi.

AKŞENER'DEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Saldırının ardında partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na giden İYİ Parti lideri Meral Akşener şunları kaydetti:

''Seçime 1,5 ay kala ve Sayın Cumhurbaşkanı demem ama Cumhurbaşkanı böyle olmaz, Recep Bey’in tehdidi ile partimiz kurşunlanmıştır. Daha önce dedi ki bana bunlar iyi günlerin, linçe uğradım, evim basıldı, bu defa beni kendinle uğraştırma dedi; partimizin İstanbul İl Başkanlığı 2 yerinden kurşunlandı. Türkiye bir kabile devleti olamaz. Partilerin seçime 1,5 ay kıala korkutulması kabul edilemez. Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey. Cenab-ı Hak’tan başka kimseden korkmam. Evim basıldı beraat ettiler. Linçe uğradım beraat ettiler. Torunuma iftira attılar, beraat ettiler. Aziz milletim, bu ucube sistem süremez. Bugün bana, yarın size. 14 Mayıs’ta sandığa gideceksiniz, bu pis sistemi bitireceksiniz.  Ben milletime güveniyorum. Kadın kardeşlerim sizlere sesleniyorum. Erkek siyasetçilere yapılmayan iğrençlik bana yapıldı. Eğer bu zulmün bitmesini istiyorsanız 14 Mayıs’ta oylarınızı Millet İttifakı’na oy vereceksiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.