Hava Durumu

Akşener: 'Seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz, sapıyla başka bir şey'

ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Çanakkale'de vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sert sözlerle iktidara yüklendi. Kendisini dinleyen kadınlardan bir süpürge alan Akşener, "Bu süpürge ile birlikte süpüreceğiz onları." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Akşener: 'Seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz, sapıyla başka bir şey'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, Çanakkale’de vatandaşlarla bir araya geldi.

"Mitingde konuşan Akşener, AKP'nin İstanbul mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açılan cinsiyetçi pankarta dikkat çekerek, "Bütün şakalar bizim üzerimizden, hakaretler bizim üzerimizden... Bakın bu uzun uzun, ince ince bir yoldan buralara gelindi. Bir kadına kim kötü davranırsa onun üzerine kaldı.

Önce Samsun İl Başkan Yardımcısı çıktı dedi ki "Başı açık bir kadın perdesiz eve benzer, ya kiralıktır ya satılık" ve hiçbir şey olmadı. Sonra Rize Belediye Başkanı çözüm sürecinde "Ne gerek var çözüm sürecine? Alalım bir Kürt kadınını ikinci bir eş olarak bu işi çözelim" dedi ve ona da bir şey olmadı. Bütün şakalar bizim üzerimizden, hakaretler bizim üzerimizden.

Ama bilmedikleri bir şey var o mutfakta karılar değil, arılar çalışıyor. Biz çalışıyoruz biz. Ulan saygısızlar sizi doğuran kim? Saygısız ahlaksız herifler. O pankartı indirten olmadı orada. 

"BAK SAPINI SÖYLEMİYORUM HA"

Akşener'in konuşması sırasında kadınlar bir anda yanlarında getirdikleri süpürgeleri havaya kaldırarak Akşener'i alkışladı. Akşener de kadınlara dönerek, "Beraber süpüreceğiz beraber, at bir tanesini bana. İşte bu süpürgeyle nasıl süpüreceğiz görün bakın. Özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu süpürgelerle, bak sapını söylemiyorum ha, sapıyla başka bir şey... Ama ucuyla hayırlısıyla süpüreceğiz inşallah" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.