Hava Durumu

Bahçeli'den gündem yaratacak sözler: 'Kılıçdaroğlu'na operasyon...'

MHP lideri Bahçeli, partisinin Mersin mitinginde yaptığı konuşmada İBB Başkanı İmamoğlu'na verilen cezayı değerlendirdi. "İBB Başkanı suç işlemişse elbette sonuçlarına katlanmalıdır. İmamoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan siyaset bezirganlarının 6'lı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Saraçhane kumpası tutmaz" diyen Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na " Aday ol, korkma, kaçma; yapacağın ilk iş 6'lı masayı dağıtmaktır" diye seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2022 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2022 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bahçeli'den gündem yaratacak sözler: 'Kılıçdaroğlu'na operasyon...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'deki "Aday Belli, Karar Net" mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Cumhuriyetin 100. yıl dönümü için geri sayım başladı. 2023 sandık yılıdır. Soruyorum size: 2023 yılına hazır mısınız? 2023 yılında yeni bir Türk mucizesine hazır mısınız? Önümüzdeki yıl çılgın Türklerin yeni bir şahlanış dönemi olacaktır. Hiç kimse boş yere hevese kapılmasın.

Değerli dava arkadaşlarım milletlerin tarihlerinde kritik ve stratejik dönüm noktaları vardır. Önümüze çıkan altın fırsatları yakalamak istiyoruz. Haysiyetli ve huzurlu bir hayatı tahsis hedefindeyiz. Atıl, etkisiz, basit güdümlü, başı eğik, sesi çıkmayan bir pısırıklığa tahammül edemeyiz. Türkiye'yi üzerinde hesapların yapıldığı müdahale dilen ülke olmaktan çıkarmak istiyoruz.

TC'yi kuran ve vatanını kurtaran milli mücadele şuuru bir dönemin Cumhur ittifakıydı. Bu dünyada hiç bir güç ve kuvvet asla bizi yenemez. Dumanımız her yerde tütüyor; dualarımız vatanın her yerinde dalga dalga yükseliyor. Cumhuriyetin 100. yıl dönümü geçmiş gelecekle eklemlenecektir. 2023'te de lider ülke Türkiye'nin müjdesi bu defa fikirden eyleme safhasına geçecektir. İnancımız, irademiz gayemiz de bu kutlu inanca yöneliktir.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü Cumhur'un zaferiyle süsleyecek misiniz? MHP'ye Cumhur ittifakına evet diyecek misiniz? Ne mutlu bize, bu evetler umutlarımızı daha da kökleştiriyor. Birlikte atacağımız her adım daha mutlu daha huzurlu bir Türkiye'ye doğru yol almıştır. Duruşumuz hainlere, eli kanlı teröristlere, zillete düşenlere karşıdır. Hainlere, arsızlara, namussuzlara, tefecilere, yağmacılara, istismarcılara karşı bir olalım diri olalım el ele verip hep birlikte Türkiye gibi duralım.

2023 bu söylediklerimin hepsi için bir kader yılıdır. 2023'te tarihi bir seçim yapılacak. Zaman daralmakta çember gün be gün yaklaşmaktadır. Bizim adayımız belli; Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Mersin'de zillete destek çıkmaz. Yolundan dönenlere, davasından cayanlara Mersin izin vermez, prim vermez, geçit vermez. İnancım odur ki asla izin vermeyecektir. Devlete istikrar, millete huzur getireceğiz. Cumhur'un seçimi demek milletin zaferi demektir. Ülkümüz uğruna, ülkemiz uğruna hiçbir fedakarlıktan caymayacağız. Zalimler hainlere teröristlere emperyalizmin maşalarına karşı aynı safta mıyız? Cumhur ittifakının başarısı için tamam diyor musunuz? İşte meydan işte irade.

Türkiye'de muhalefet kıtlığı ileri düzeydedir bu yüzden Türkiye yaprak dökmektedir. Muhalefet partileri ekseriyetle zillettedir. Zillet ittifakı oyun içinde oyundur. Zillet ittifakı yalan rüzgarı dedikodu yumağıdır. Muhalefet demogojiyle demokrasiyi örselemekte ve öğütmektedir. İktidara muhalefet etmekle Türkiye'ye muhalefet etmek farklıdır. Yalan derseniz bunların dilindedir. Nerede bir yara varsa zillet ittifakı orayı daha çok deşmek için faaliyete geçmektedir.

Kılıçdaroğlu, pusulayı kaybetmiş, istikametini şaşmış, yola çıktıklarını yoldakilere değişmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi ve 6'lı masa yabancıların güdümündedir. CHP'nin ekonomi vizyonu diye bir şey yoktur. Millet teknoloji görsün diye Kılıçdaroğlu inanıyorum ki gününü sandıkta görecektir. Millet ne diyorsa hüküm odur, milletin üstünde hiçbir güç ve kuvvet de olmayacaktır.

(6 yaşındaki çocuğa istismar davası) İnsan onuru her şeyin üstündedir. Kadın ve çocuklarımıza zulüm yapanlar hem şerefsiz hem de günahkardır. Küçücük yaştaki evlatlarımızın istismarına göz yumulması mümkün değildir. Aklımızın almadığı bu iğrençliğe akıl yürütmek de beyhudedir. Kılıçdaroğlu'nun adalet bakanlığının kapısına dayanması başlı başına sorumsuzluktur. CHP'nin bunu siyaset malzemesi haline getirmesi ayıptır. Konu yargıdadır. İstismara uğrayan kardeşimizi CHP yönetimi aleni bir şekilde kullanmaya kalkışmıştır. Hiç kimse bir sapıklıktan yola çıkarak dinimizi sorgulayamaz.

Türkiye'de istibdat olsaydı devlete ve millete meydan okunabilir miydi? İstibdatın olduğu yerde demokrasi olur muydu? Hukuk herkese lazımdır.

Kesin olmayan hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması en hafiften tabirle fırsatçılıktır. Bu şahsın ne üstünlüğü vardır?

İBB Başkanı suç işlemişse elbette sonuçlarına katlanmalıdır. İmamoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan siyaset bezirganlarının 6'lı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Kılıçdaroğlu'nu tuzağa düşürmek amacıyla manevra yapanlara en iyi cevabı CHP'ye oy veren kardeşlerim verecektir.

6'lı masadaki parti başkanlarının birbirini tekzip eden konuşlarını hiç kimse kaale almaz. Bu ay sonunda yapacağınız toplantıda adayınızı açıklayınız. Korkacağınız bir ilişkiniz yoksa cumhurbaşkanı adayımız budur deyiniz. Kılıçdaroğlu'nu katakulliye gelip İmamoğlu'nu parlatmaya çalışmanız cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili olduğu açıktır. Maskeler patır patır düşmüştür.

Kesin olmayan hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması en hafiften tabirle fırsatçılıktır. İBB Başkanı bir suç işlemişse bunun sonuçlarına katlanmalıdır. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte mağdurlara, mahkemeden siyasetçi çıkarmaya çalışanlara Türk milleti değer vermez. Kılıçdaroğlu'na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir. Saraçhane'de yargı kararına sarılıp meydana dökülen siyasetçilerin alayı birden samimiyetsizdir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.