Hava Durumu

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun afiş önündeki pozuna sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum'da "Aday Belli Karar Net" temalı mitingde konuştu. Bahçeli, geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyaretinde reklam panolarına asılan afişler ve sonrasında Kılıçdaroğlu'nun bir afişin önünde poz vermesiyle ilgili sert ifadeler kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2022 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2022 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun afiş önündeki pozuna sert tepki!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde gittiği Elazığ'da, ziyaretin hemen öncesinde kentin bazı noktalarına Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekillerin daha önce kullandığı ifadeleri içeren afişler asıldı. Bu afişlerde "Diyarbakır, Kürdistan'ın bir parçasıdır, "Ne yazık ki Türkiye Azerbaycan'a yardım ediyor" ve "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" gibi cümleler yer aldı.

KILIÇDAROĞLU ÖNÜNDE POZ VERMİŞTİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise kendisine yönelik tepki amacıyla asılan bu afişlerle poz vererek "Bay Kemal'in şehre ziyaretini provoke etmek için, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak üzücü olan şey şu ki, bu ucuz provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor" ifadelerini kullanmıştı.

BAHÇELİ'DEN SERT TEPKİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" adlı açık hava toplantıları kapsamında Erzurum'da yaptığı mitingde Kılıçdaroğlu'nun o afişlerden birinin önünde fotoğraf çektirmesine de değindi.

Bahçeli açıklamalarında şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu önceki konuşmasında, 'Selahattin Demirtaş'ın Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız' demişti. Ey Kılıçdaroğlu bu yetkiyi nereden alıyorsunuz? Kimlere mesaj veriyorsunuz? Cezaevinde bulunan bir terör suçlusunu nasıl dışarı çıkaracaksınız? Söyleyin bana, Demirtaş PKK'lı değil mi? Demirtaş bölücü değil mi?

"GAKKOŞLAR DERSİNİ VERDİ"

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Elazığ'a gitti, Gakkoşlar dersini verdi. Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a şeref madalyası takacağım sözü afişe edildi. CHP'li bir milletvekilinin ve aynı zamanda Kılıçdaroğlu'nun dış politika başdanışmanının Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım ediyor diye yaptığı açıklama da gözler önüne serildi. Bu pankartlarda yazılanların hepsi doğrudur, hatta daha fazlası vardır.

"TÜRKİYE'YE MEYDANA OKUMA KÜSTAHLIĞI"

Üstelik Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a şeref madalyası takacağım sözünün yazılı olduğu afişte poz vermesi, 'barışacağız' demesi, Türkiye'ye meydan okuma küstahlığıdır. Afiş önünde paylaştığın fotoğraf, PKK'lı teröristlerle gıyaben çektirilmiş aile fotoğrafıdır. Vatan haini Demirtaş'a şükran görüntüsü, seninleyim mesajıdır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.