Hava Durumu

Bahçeli'den KPSS çıkışı: '20 soruyu kim doğru yaptı tespit edilsin'

KPSS'de sınavın iptaliyle sonuçlanan skandala ilişkin açıklama yapan MHP lideri Bahçeli "KPSS'de çıkan ve bir yayınevinin test kitapçığında sorulduğu anlaşılan 20 soruya kimlerin tam ve eksiksiz doğru cevap verdiği tespit edilmeli, bu şahıslarla ilgili inceleme de acilen yapılmalıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2022 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2022 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bahçeli'den KPSS çıkışı: '20 soruyu kim doğru yaptı tespit edilsin'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da cemevlerine yönelik saldırıları, soru sızdırma iddialarıyla tartışma konusu olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) soruşturması ve İstanbul Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli açıklamasında şunları söyledi: ''Cemevine ve Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimize yapılan hain ve hasmane eylemler belli merkezlerden provoke edilen Türk, Türkiye ve İslam düşmanlığıdır.

KPSS'de çıkan ve bir yayınevinin test kitapçığında sorulduğu anlaşılan 20 soruya kimlerin tam ve eksiksiz doğru cevap verdiği tespit edilmeli, bu şahıslarla ilgili inceleme de acilen yapılmalıdır.

Cemevi saldırısıyla KPSS skandalının çok yönlü araştırılmasının yanında, Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangının kundaklama olup olmadığı mutlak surette açıklığa kavuşturulmalıdır.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.