Hava Durumu

Bahçeli'den olay sözler: 'İlan edin de boyunuzun ölçüsünü görelim'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı'na cumhurbaşkanı adaylığı üzerinden sert tepki gösterdi. Bahçeli ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiride bulunarak "Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı küreselci, köksüz, kimliksiz, kalpsiz ve kapasitesizdir. Zillet ittifakına kulak verirsek sürekli olarak battığımızı, bittiğimizi takılmış plak gibi söylüyorlar." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2022 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2022 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bahçeli'den olay sözler: 'İlan edin de boyunuzun ölçüsünü görelim'

TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Millet İttifakı'na 'cumhurbaşkanı adaylığı' üzerinden yüklendi. Bahçeli Cumhur İttifakı'nın adayının belli olduğunu söyleyerek Millet İttifakı'na da adayını açıklamaları çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu'na yönelik de sert sözler kullanan Bahçeli ayrıca ekonomi gündemine de değindi.

MHP liderinin konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

"Bugünkü CHP'nin neresi Atatürk'ün CHP'sine benzemektedir? Atatürk tam bağımsızlıktır, Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı tam bağımlılıktır. Atatürk inanmış bir Türk milliyetçisidir, Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı küreselci, köksüz, kimliksiz, kalpsiz ve kapasitesizdir. Zillet ittifakına kulak verirsek sürekli olarak battığımızı, bittiğimizi takılmış plak gibi söylüyorlar.

"Ekonomik sıkıntı varsa el birliğiyle, güç birliğiyle hepsini aşarız. Mağduriyet yaşayan varsa devlet ve millet dayanışmasıyla günü geldiğinde hak ettiği seviyelere mutlaka çıkartırız. Fiyat artışları, zamlar, hayat pahalılığı, hepsi geçicidir. Müslüman'a karamsarlık haramdır. Türkiye'nin zora girmesini siyasal rant olarak görenler tek kelimeyle kifayetsiz muhterislerdir. Bunlar meymenetsizlerdir. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı neyden bahsediyor, Türkiye'yi hangi hakla kötü gösteriyor?

"Mıymıntı bir muhalefet olan millet ittifakı sefalete düşmüş siyasettir. Bu ittifak cephesinin yaptığı şudur: Anlaşmazlıkları çoğalt ve körükle, düşmanlıklara dönüştür.

"Kaşıkçı davasını kasten çarpıtanlar zillettedir. Zamma şikayet edip sonra İstanbul'da toplu taşımaya zam yapanlar zillettedir.

"ADAYINIZI İLAN EDİN DE BOYUNUZUN ÖLÇÜSÜNÜ GÖRELİM"

"Bizim adayımız Cumhur İttifakı'nın bellidir. Peki sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacaktır? Kriptop talimatların yolunu mu gözlüyorsunuz? Cumhurbaşkanı adayını belirlemekten mahrum ve aciz bir ittifakın Türkiye'yi yönetmesinden bahsetmek mümkün müdür? Zillet ittifakının belirlenecek adayı göstermelik olacağına göre müstakbel başbakan da hazırda beklediği biliniyorken bu kadar ayak oyununa ne gerek vardır? Korkmayın, kaçmayın, kaçak güreşmeyin, ipe un sermeyin, ilan edin adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim.

"Devletin kurumlarını ziyaret eden Kılıçdaroğlu ise etap etap Türkiye Cumhuriyeti'nin sabrını test eden zırvadır, zorbadır, zillettir.

"İçinde bulunduğumuz zor günler geride kalacaktır. MHP de bu geleceğe hizmet edecek, mutlaka başaracaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.