Hava Durumu

Bahçeli'den sert açıklamalar: Geçici milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü Töreni'nde konuştu. Bahçeli, "Artık gizli saklı hiçbir şey kalmamıştır. Kandil Dağı'nı Tanrı Dağı'na reva gören mağara milliyetçileri ile, defolu milletseverlerle Türk Milleti'nin işi olmaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bahçeli'den sert açıklamalar: Geçici milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da Ülkücü Şehitleri Anma Günü töreninde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Fidanken toprağa düşenler cennette çınar olup kök saldılar. Vatan ve millet sevgisinin bedelini canlarıyla ödediler. Küçük insanların büyük davası olmaz. Büyük davaların da küçük meselelere gömülmüş mensuplarından bahsedilemez. Sözde dava adamı olup bugün eyyamcı kesilenlerin aidiyet kanalları tıkanmıştır. Şöhret için sıraya girenler ne şehitlerimizi bilenler ne de davamızın şerefinden nasiplenenlerdir.

Nefislerine teslim olanların şehitlerini anması, Türklüğün bekasını özümseyip gereğini yapması akla mugayir bir beklentidir. İstismar edip diğer yanda zilletle sarmaş dolaş olanlara mahkeme-i kübrada şehitlerimiz hesap soracaktır. Artık gizli saklı hiçbir şey kalmamıştır. Kandil Dağı'nı Tanrı Dağı'na reva gören mağara milliyetçileri ile, defolu, geçici milletseverlerle Türk Milleti'nin işi olmaz. Hiç kimse maske takarak milletimizi aldatamaz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.