Hava Durumu

Bahçeli: Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Elazığ Mitingi'nde yaptığı konuşmada, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sert sözlerle eleştirerek, "Siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz. Sallayan olursa o parmakları kıracağımızı da kimse unutmamalıdır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2022 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2022 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bahçeli: Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” Elazığ Mitingi'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasında sık sık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Bahçeli Altılı masayı da eleştirdi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Yolu doğru olanın yükü ağır olsa da biz bu yükü imanla kaldırdık kaldırıyoruz. Doğru duvarın yıkılmayacağını çok iyi biliyoruz. Hayat var ise ümit vardır, ülkü vardır, ülke vardır, ufuk vardır. Attığımız her adım umut doludur. Kardeşlik hukuku kalleşliği yıkıp artacaktır. Türkiye'yi durdurmaya çalışan, Elazığ'ın önüne kapatmaya çalışan işbirlikçilere karşı mücadele halindeyiz. Size soruyorum: Zillet'e karşı aynı tarafta mıyız?

'KARARIMIZ NET, CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SAYIN ERDOĞAN'DIR'

2023 yılı lider ülke Türkiye'nin önsözüdür. Demokrasi ve sandık yılıdır. Şu sorularıma güçlü cevap veriniz: 2023 yılında sandığa gidecek misiniz? 2023 yılında TC'ye sahip çıkacak mısınız? Bu tavizsiz iradeniz Türkiye'nin üzerinde hesap yapanların uykularını kaçırıyor. Boşuna heves etmesinler çünkü Cumhur İttifakı alayına göğüs germeye muktedirdir. Kader anı yaklaşmaktadır. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'dır.

'PKK'YA KOL KANAT GERİP ARKA ÇIKAN KILIÇDAROĞLU'DUR'

Türkiye'yi yabancı ülkelere şikayet eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, selin içinde sürüklenen kütüğe dönüşmüştür. Siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur, FETÖ'ye aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur, Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır. Londra'ya giderken temiz para bulacağım dedi, uyuşturucu ticareti yapmakla suçladı. Bu muhalefet anlayışı olduktan sonra düşmana gerek yoktur. Türkiye karşıtları Kılıçdaroğlu'nu kafese sokmuştur. CHP, kuruluş çizgisinden bütünüyle uzaklaşmıştır.

'UMUDUMUZ MİLLETTİR; HUZUR KAYNAĞIMIZ MİLLİ BİRLİKTİR'

Hamburgerli masalara oturmadık, oturmayı aklımızdan geçirmedik. Onlar Amerika'ya gider biz Elazığ sokaklarındayız. Soruyorum sizlere: 2023 yılında milli haysiyetimize sahip çıkacak mısınız? Zillet itifakı'na hesap soracak mısınız? 2023 yılı gelip çattığında MHP'ye oy verecek misiniz? Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında yeniden Sayın Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçecek misiniz? Umudumuz millettir; huzur kaynağımız milli birlik ve dayanışma ruhudur.

Bizim altına ve ayaklarına yılanların tutunduğu bir masamız yoktur. Buna mukabil milletimiz vardır. Bunların ciddiye alınacak hiçbir projesi yoktur. Temelleri çürük, kolonları yıkık, güçlendirilmiş parlamenter sistem dışında söyledikleri hiçbir şey yoktur. Türkiye'ye inançları yoktur. Altılı masa ilkesizdir, iradesizdir. 2023 seçimlerine 7 ay kalmasına rağmen bir Cumhurbaşkanı adayı bile çıkaramadılar. Her birisi ayrı havada, gündemleri başka başkadır.

Hiçbir siyasi başarısı olmayan, devlet nedir bilmeyen, diplomasiye kafaları basmayan, malum belediye başkanlarının isimleri tekrar ısıtılıp kamuoyuna servis edilmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın acemilerle aynı terazide tartıya çıkarılması cumhura saygısızlık ve nankörlüktür.

'BİZİM GÖZÜMÜZDE PKK NEYSE HDP DE ODUR'

Zillet partileri çatışma halindedir. HDP ise alayını markaja almıştır. AK Parti heyetinin anayasa değişikliği düzenlemesi ile ilgili olarak Meclis'te grubu olan partileri ziyaret etmesi, bizim de bunu doğal karşılamamız anlaşılan münafıkları rahatsız etmiş.

Bizim gözümüzde PKK neyse HDP de odur. HDP, ihanetin ve bölücülüğün merkez üssüdür. Daha fazla gecikmeye meydan bırakmadan Anayasa Mahkemesi tarafından HDP'nin kapatılması da mecburiyettir. Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz. Sallayan olursa o parmakları kıracağımızı da kimse unutmamalıdır. HDP, PKK mehmetlerimizin katilidir. Kürt ve Zaza kökenli kardeşlerimin HDP ile asla bağı yoktur. HDP ile aleni siyasi ortaklık kuran siyasi zihniyetler kötünün kötüsüdür.

CHP, ayakta değil ayaklar altındadır. Sorumlusu ise CHP lideri'dir. Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da çık söyle, adamsan çık açıkla aday mısın? Neyi bekliyorsun? Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek sen de var mı? Yeni yönetim sisteminin birinci 5 yılı onca zorluğa rağmen Türkiye'yi başarıya taşımıştır. Hedefler yarım kalmamalıdır. Sosyal ve ekonomik zorluklar son bulacak. İşsizliğe son vereceğiz. Bunların hepsini Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin imkanlarıyla yapacağız.

'ENFLASYON ÇIKTIĞI GİBİ İNECEK'

Bilinmelidir ki bu devlet icazetle kurulmamıştır. Biz büyük bir davanın mensuplarıyız. Bu topraklara vatanım diyen, bu bayrak benim diyen herkese gönlümüz açıktır. Günlük hayatın zorluklarının farkındayız. Enflasyon çıktığı gibi inecektir. Bugün az yiyen yarın çok yiyecektir.

Bizler her zorluğu aşacak şuura ve ahlaka sahibiyiz. Bizim başka coğrafyada gelecek arayışımız yoktur. Milli birliğimiz yara alırsa bunun geriye dönüşü mümkün değildir. Türk milleti yapay yayılımlara fırsat vermeyerek tarihi beraberliğini sonsuza kadar sürdürecektir.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.