Hava Durumu

CHP'li Torun: İktidara geldiğimizde sözlü sınavları kaldıracağız

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Seyit Torun, iktidara geldiklerinde sözlü sınavların kaldırılacağını belirterek, “KPSS de şeffaf, gerçekten hiç kimsenin ayrışmadığı, ötekileşmediği bir sınav olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2022 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2022 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
CHP'li Torun: İktidara geldiğimizde sözlü sınavları kaldıracağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'nun da aralarında bulunduğu yerel yönetimler heyeti, CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla görüşmek için Tunceli'ye geldi. Parti binasında partililerle bir araya gelen heyet, basın açıklaması yaptı.

İktidara geldiklerinde sözlü sınavların kaldırılacağını belirten Torun, "İletişim organlarından bilgi sahibi olduğunuz gibi KPSS sınavları. Tuz koktu arkadaşlar, yani ÖSYM başkanını görevden alarak, tahkikat başlatarak olmaz. Bunun müsebbibi bu iktidardır. Bu liyakatsızlığı ortaya koyan, insanımızı mağdur eden, KPSS sınavlarında sonra sözlü sınavlarda ayrımcılık yapan bu yapıdır. Balık baştan kokar. Baştaki adaletsizliği, usulsüzlüğü yaparsa elbette ki onun altındakileri de her türlü usulsüzlüğü ve adaletsizliği yapmaya çalışır. Bunun da takipçisi olacağız. Bu ülkede artık bu sözlü sınavları da kaldıracağız ve KPSS de şeffaf, gerçekten hiç kimsenin ayrışmadığı, ötekileşmediği bir sınav olacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.