Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde muhalefeti eleştirdi: Şamarı yediler ama akıllanmadılar!

İkinci tur seçimlerine bir hafta kala; Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi Adıyaman'da konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, " 14 Mayıs'ta milletimizden şamarı yediler ama hala kendilerini düzeltme yoluna gitmediler. Bay Bay Kemal'in önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasırlanmıştı. Bugün ise, masa yumruklamaktan bileği kırılacak." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde muhalefeti eleştirdi: Şamarı yediler ama akıllanmadılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde İstanbul'dan deprem bölgesindeki ilk durağı Adıyaman'a geldi. Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Adıyaman'da kurulan konteyner kenti ziyaret etti.

Vatandaşa seslenen Erdoğan şöyle konuştu:

"14 MAYISTA MİLLETİMİZDEN ŞAMARI YEDİLER"

"50 bin şehidimize Bay Bay Kemal'in takımı 'Bundan sonra size bir şey yok' dedi. Siz olsanız da olmasanız da devletimiz yanında. 14 Mayıs'ta milletimizden şamarı yediler ama hala kendilerini düzeltme yoluna gitmediler. Halbuki Mevlana ne diyor: "Eğer birinde bir ayıp görürsen o ayıp sendedir. Bunların da depremzedelere baktıkça gördükleri kendi yansımalarıdır."

"'OY YOKSA HİZMET YOK' DİYEN KENDİLERİ"

"Halbuki cahil kendileridir. Vatandaşı ayrıştıran kendileri, 'Oy yoksa hizmet yok' diyen kendileri, destek görmeyince her türlü kötülüğü yapan kendileri. Ama bu kibirli tavırlarından vazgeçmiyorlar. İstiyorlar kimi aday gösterirlerse millet bunlara oy versin tıpış tıpış."

"CHP HEP BUNU YAPIYOR SONUÇ BEKLİYOR"

"Ama hizmet edeceksin, eser ortaya koyacaksın. Bunları yapmadan sonuç alamazsın. Kaç defa denersen dene sonuç alamazsın. CHP Genel Başkanlığı hep bunu yapıyor, sonuç bekliyor. Biz işimize bakıyoruz. Biz ülkemize eser vermenin mücadelesini veriyoruz. Milletimiz bizi bir faninin görebileceği her türlü makama getirdi. Daha büyük eserlerden başka ne gayemiz olabilir bizim?"

"İLK GÜNLERDE EKSİKLERİMİZ OLSA DA..."

"Birinci önceliğimiz depremden etkilenen şehirlerimiz ayağa kaldırmak.İlk günlerde eksiklerimiz olsa da şehrimizi yeniden ayağa kaldırmayı başardık hamdolsun. Giden canları geri getiremesek de yaraları saracağız. Verdğimiz sözleri yerine getirene kadar durmadan çalışacağız. 319 bini bir yıl içinde, 650 bin konutu deprem bölgesine kazandırma amacındayız. Temeller atıldı, inşaatlar yükselmeye başladı. Geçici olarak başka şehirlere giden vatandaşlarımızı da depremden etkilenip burada kalanları da yalnız bırakmıyoruz."

"KALP YAPAN ELLERİ MASAYA VURMAKTAN KIRILACAK NEREDEYSE"

 "Türkiye bir seçimi daha demokrasi şöleniyle tamamladı. Kılıçdaroğlu'nun gittikçe daha da çirkinleşe açıklamalarını görüyoruz. Koltuğunu kaybtmemek için tüm yollara başvuruyor.Bay Bay Kemal'in önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasırlanmıştı. Bugün ise, masa yumruklamaktan bileği kırılacak. CHP'nin çirkin yüzü seçimden sonra çıktı. Adıyaman bu yüzü iyi tanır. Demokrat diye yere göğe sığdıramadıkları başkanlarının diktatör olduğu ortaya çıktı."

 "UTANÇ VESİKASI"

"Bu CHP, LGBT'cidir. Yanındakiler de öyle. Ama o LGBT, Cumhur İttifakı'na sızamaz. Bunlara akıp asla karamsarlığa kapılmayın üzülmeyin. Hep birlikte Adıyama'a daha da sahip çıkalım. Sizlerin hayata sarılmanızı sağlamakta kararlıyız. 14 Mayıs itibarı ile gösterdikleri nobranlık tarihe 'utanç vesikası' olarak geçecektir. Sandıklara sahip çıkalım. Herkesi sandıklara taşıyoruz. 28 Mayıs'ta Adıyaman'dan farklı bir ses bekliyoruz. "

Erdoğan vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yaptı ardından bölgeden ayrıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.