Hava Durumu

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüntü dikkat çekti! Erdoğan'ın Oğan'a ne dediği ortaya çıktı!

İkinci tur sonuçları sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderlere teşekkür ederken ATA İttifakı adayı Sinan Oğan ile bir şeyler konuşmuş, bu da kameralara yansımıştı. Merak edilen görüntüyle ilgili sır aralandı. Öte yandan Oğan, sosyal medyada dolaşıma sokulan montajlı bir görsele de tepki gösterdi. Oğan yaptığı açıklamada "Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız?" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2023 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüntü dikkat çekti! Erdoğan'ın Oğan'a ne dediği ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, sosyal medyada kendisiyle ilgili montajlı bir görüntüye tepki gösterdi.

OĞAN İLE İLGİLİ MONTAJLI GÖRSEL

"Bu karede ne görüyorsunuz?" notuyla paylaşılan montajlı görselde Oğan ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekariya Yapıcıoğlu'nun el ele olduğu görüldü.

"ALÇAKÇA FETÖ TAKTİKLERİLYE..."

Oğan yaptığı açıklamada "Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız? Yanımda duran DSP Genel Başkanını montajla değiştirip yerine bunu koydunuz?" dedi.

MERAK EDİLEN GÖRÜNTÜ! ERDOĞAN, OĞAN'A NE DEDİ?

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Cumhur İttifakı'na destek veren liderlere tek tek teşekkür etmişti. Erdoğan liderlere teşekkür esnasında Oğan ile bir şeyler konuşmuş, bu da kameralara yansımıştı. Merak edilen görüntüyle ilgili olarak Erdoğan'ın Oğan'a ikinci turdaki duruşundan dolayı teşekkür ettiği aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.