Hava Durumu

Fatih Erbakan, Erdoğan'ın ziyareti sonrası konuştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Kapıda kameralara poz veren iki lider daha sonra görüşme yapmak üzere parti binasına geçti. Yaklaşık 50 dakika süren görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti binasından ayrıldı. Görüşmede seçim hazırlıkları ve vekil listeleri konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Fatih Erbakan, Erdoğan'ın ziyareti sonrası konuştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde parti lideri Fatih Erbakan ile bir araya geldi. Bina önünde gazetecilere poz veren iki isim, daha sonra toplantı yapmak üzere içeriye girdi.

SEÇİM HAZIRLIKLARI VE VEKİL LİSTELERİ ELE ALINDI

Yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti binasından ayrıldı. Görüşmede seçim hazırlıkları ve milletvekili listelerinin konuşulduğu bildirildi.

GÖRÜŞME SONRASI ERBAKAN'DAN AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından kamuoyuna açıklamada bulunan Erbakan, seçime kendi logo ve adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan açıklamasında şunları söyledi: "Milletvekilliği seçimlerine bütün bölgelerde kendi logomuzla gireceğiz. Bu ittifak kararımız belirli prensip ve ilkelerle inşa edildi. İnanıyoruz ki ülkemizin hayrına olan bu prensiplerimiz ortak hedeflerimiz haline dönüşecektir.

"6'LI BİR KAOSA ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Biz Milli Görüş olarak siyasi geçmişimizde her zaman şerre mani olan, iktidarda muhalefette de olsa hayra vesile olan bir siyasi anlayışı ortaya koyduk, bundan böyle de aynısı olacak. Geldiğimiz noktada 6'lı bir kaosa ülkemizi teslim etmemek adına milli ve kararlı bir adım attık.

"DÜN HANGİ YANLIŞLARI DİLE GETİRDİYSEK AYNILARINI DİLE GETİRECEĞİZ"

Dün hangi doğru ve yanlışları dile getirdiysek aynılarını dile getirmeye devam edeceğiz. Dün yanlış dediğimize bugün yanlış demek gibi bir anlayışımız söz konusu olamaz. Seçimlerden sonra biz de inşallah en güçlü şekilde temsil edilerek mutabakat metnimizdeki prensiplerin hayata geçmesinin takipçisi olacağız. 14 Mayıs'tan sonra inşallah TBMM çatısı altında fonksiyonumuzu daha etkili şekilde sürdüreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.