Hava Durumu

İlk turda olduğu gibi… Seçimin nabzını yine WeBursa.com tutacak!

Yaklaşık 65 milyon seçmen 13. Cumhurbaşkanını belirlemek için 28 Mayıs’ta bir kez daha sandık başına gidecek. İlk turdaki seçimlerde anlık sonuçları güçlü sosyal platformları aracılığıyla yüz binlerce kişiye ulaştıran WeBursa.com, ikinci turda da en doğru, en güvenilir ve en tarafsız kaynaklarla seçimle ilgili sonuçları okuyucularına anlık verecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İlk turda olduğu gibi… Seçimin nabzını yine WeBursa.com tutacak!

Türkiye, 14 Mayıs’ta hem cumhurbaşkanını hem de milletvekillerini seçmek için sandığa akın etti. Ardından heyecanla sonuçları beklemeye geçen vatandaşlar, seçimle ilgili anlık gelişmeleri WeBursa.com’dan takip etti. Sandıkların açılmasıyla birlikte ilk sonuçları okuyucularına ulaştıran WeBursa.com, seçim gününde fark yarattı. Web site performans analizi servisi Google Analytics’in verilerine göre WeBursa.com, 14 Mayıs 2023 gününü rakiplerinin açık ara önünde tamamladı.

SONUÇLAR, HABERLER ANLIK VERİLDİ

Tek bir ajansa bağlı kalmadan tüm ajans verilerini doğru şekilde analiz eden WeBursa.com editörleri, hazırladıkları haberleri güçlü sosyal platformları aracılığıyla okuyuculara ulaştırdı. Seçimle ilgili tüm son dakika gelişmeler ve açıklamalar da yine anlık olarak okuyucuya aktarıldı.

SEÇİMİN NABZI YİNE WEBURSA.COM’ DA ATACAK

Türkiye, 2. tur seçimleri için 28 Mayıs’ta bir kez daha sandığa gidecek.  Vatandaşlar, sandıktaki tercihlerine göre Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanını belirleyecek. WeBursa.com, ilk turda olduğu gibi, 2. tur seçimlerinde de seçimin nabzını tutacak. WeBursa.com, sandıkların açılmasıyla birlikte, en doğru ve en güvenilir kaynaklarla anlık sonuçları okuyucularına ulaştıracak. Bursa'da seçmenin tercihi, iki bölgeli seçim sisteminde hangi aday adayların, hangi ilçelerde ön plana çıktığı, sonuçların Bursa’ya etkileri sorgulanacak.

---------------------------------

weBursa.com'un mobil uygulamasını indirin, haberleri ilk siz öğrenin...

Haber 'Biz'de…

Google Play için tıklayınız!

App Store için tıklayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.