Hava Durumu

Kılıçdaroğlu çok kızdı! Erdoğan'dan yana tavır alan Oğan'a zehir zemberek sözler!

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceklerini açıklaması sonrası Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! şeklinde bir paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kılıçdaroğlu çok kızdı! Erdoğan'dan yana tavır alan Oğan'a zehir zemberek sözler!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5'in üzerinde oy alan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, tarafını belli etti. Kameralar karşısına geçen Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

"KİMİN VATANI SATANDAN YANA OLDUĞU BELLİ"

Oğan'ın açıklamasının ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, gençleri sandığa çağırdı. Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!"

SİNAN OĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, şunları söylemişti:

"Her iki aday ile görüşmelerimiz devlet adamı ve karşılıklı nezaketle gerçekleşmiştir. Bu müzakere ve istişareler tabandan gelen mesajlar neticesinde seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Bize oy veren seçmenleri de sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini talep ediyorum.

"MİLLET İTTİFAKI UMUT VADETMEMİŞTİR"

Bugün itibariyle seçimlerde görmezden gelinen, hakkı yene Türkün sesini taşımaktayız. 14 Mayıs seçimlerinde Türk seçmen hem Cumhur hem de Millet İttifakı'nı Türk milletinin hassasiyetlerine gereken yaklaşımını göstermediği için ciddi biçimde uyarmıştır. Seçmen bize de yürütme erki üzerinden Türk milletinin bu hassasiyetlerini savunma görevi vermiştir. Millet İttifakı geleceğe dair umut vadetmemiştir. Biz kimse ile pazarlık yapmadık. Atatürkçü ve milliyetçi ilkeler rehberimiz oldu. Türkiye'nin bekası siyasetimizin temelidir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.