Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan gece yarısı son dakika açıklaması! 'Asla' diyerek duyurdu...

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ardından ilk kez kameraların karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, "Peş peşe itirazlarla sistemi kilitliyorlar. Bu işin bir oldu bittiye getirilmesine asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2023 00:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2023 00:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kılıçdaroğlu'ndan gece yarısı son dakika açıklaması! 'Asla' diyerek duyurdu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu. Seçimin ardından ilk kez kameraların karşısına geçen Kılıçdaroğlu, "Peş peşe itirazlarla sistemi kilitliyorlar." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Üst üste itirazlarla sistemi bloke ediyorlar. Ankara 300, İstanbul'da 783 sandıkta ısrarla itirazlar var. 6 kere, 11 kere itiraz eden sandık var.

Bloke ettiğiniz Türkiye'nin iradesidir. Bu işin bir oldu bittiye getirilmesine asla izin vermeyeceğiz. Algı yönetimiyle uğraşmaya bakmayın. Bırakın oylar gelsin, sonuç bir an evvel belli olsun.

Milletin iradesinden korkmayın. YSK'yı sorumluluğa davet ediyorum. Elinizde ıslak imzalı tutanaklar var. Bu milletin iradesine bloke koymayın. Sahadaki demokrasi emekçilerimize sesleniyorum. Sandıkları ve seçim kurullarını asla terk etmeyin. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.