Hava Durumu

Kılıçdaroğlu ve Özdağ'dan görüşme sonrası kritik açıklama!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde Ümit Özdağ ile görüştü. Kılıçdaroğlu ve Özdağ, görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kılıçdaroğlu ve Özdağ'dan görüşme sonrası kritik açıklama!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Özdağ açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

Lütfedip kabul ettiler, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin sorunlarını, dünya sorunların bir anlamda masaya yatırdık. Aynı zamanda ben Sayın Genel Başkan'a Millet İttifakı liderlerinin görüşlerini, ortak mutabakat metnindeki düşüncemizi ilettim. Bazı sorular da sordu Genel Başkan. Türkiye'nin demokrasiye ihtiyacı var. Var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede Genel Başkan arkadaşları ile görüşecek.

Özdağ'ın açıklamaları şu şekilde: 

Biz de Genel Başkan'a ve heyete teşekkür ediyoruz. Sorularımıza ayrıntılı cevaplar aldık. Biz de yetkili kurullarımızla değerlendirmeler yapacağız. Diğer siyasi partilerin genel başkanları ve Sinan Oğan ile de sonrasında tekrar değerlendirme yapacağız. Kısa zaman içinde Türk kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.