Hava Durumu

Sinan Oğan'dan ikinci tur tahmini geldi! Söylediği rakam hayli iddialı...

14 Mayıs seçimlerinin kilit ismi Sinan Oğan katıldığı canlı yayında 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimin 2. turu için dikkat çeken bir tahminde bulundu. Oğan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci turda yüzde 53 ve üzerinde oy alır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sinan Oğan'dan ikinci tur tahmini geldi! Söylediği rakam hayli iddialı...

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alan Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin merak edilen sorulara yanıt verdi.

ERDOĞAN İÇİN SEÇİM TAHMİNİNDE BULUNDU

Seçimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanacağını düşündüğünü belirten Oğan, "Yüzde 53 ve üzerinde bir oyla 2. turu geçecektir" yorumunda bulundu.

"DÜNE KADAR 'DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK' DEYİP..."

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs sonrasında daha milliyetçi bir söyleme başlamasının seçmeni etkileyip etkilemeyeceğine yönelik soruya da yanıt veren Oğan, "Seçmeni etkilemez, ikna da etmez. Çünkü düne kadar 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' deyip bugün başka bir şey derseniz bu milliyetçi seçmeni tanımıyorsunuz demektir.

"MİLLİYETÇİ, ATATÜRKÇÜ SEÇMEN AYDIN SEÇMENDİR"

Milliyetçi seçmen 2 günde karar değiştirecek seçmen değildir. Milliyetçi, Atatürkçü seçmen aydın seçmendir. Dolayısıyla bugün birdenbire çok milliyetçi olduğunuzu göstermeniz hiçbir şey ifade etmez" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.