Hava Durumu

Arda Güler kiralanıyor! Yeni takımı belli oldu

Real Madrid'in Almeria'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada oyuna alınmadığı için yeleğini yere fırlatarak Ancelotti'ye tepki gösteren Arda Güler'in kiralanacağı ve takımının bile belli olduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Arda Güler kiralanıyor! Yeni takımı belli oldu

Real Madrid'de çok az forma giyme şansı bulan Milli yıldız Arda Güler'in kiralık olarak takımdan ayrılacağı haberi futbol gündemine bomba gibi düştü.

OYUNA ALINMADI TEPKİ GÖSTERDİ

Arda, kadroya alındığı Almeria karşısında oynanan lig maçında ilk 11'de sahaya çıkamasa da maçın ilerleyen dakikalarında ısınmaya gönderildi ancak yine de oyuna alınmadı. Kadroya girdiği son 3 maçta da forma şansı bulamadı, La Liga'da siftah yapamadı.

Isınmadayken oyuna 70. dakikada önce Ceballos ardından da 82. dakikada Camavinga girince büyük hayal kırıklığına uğrayan Arda Güler'in, kenara ve Ancelotti'ye bakarak ısınma yeleğini çıkarıp yere atması İspanyol basınında yankı uyandırdı.

CEZA OLARAK KİRALANABİLİR

İspanyol basınından El Gol Digital'de yer alan habere göre; Carlo Ancelotti, bu davranışı cezasız bırakmayacak. Haberde, Arda'nın Real Madrid gibi bir takımda forma bulmanın kolay olmadığını anlaması gerektiği belirtildi.

El Gol Digital, Arda Güler'in bu hareketinin öfke kontrolünün zayıflığına işaret ettiğini, kendisine pahalıya patlayabileceğini, ve daha önce benzer problemlerle boğuşan Odegaard ve Kubo gibi Real Sociedad'a kiralanabileceğini iddia etti.

Bu olasılık ara transfer dönemi için değil, sezon sonunda gerçekleşebilir.

2023- 2024 sezonun başında 20 milyon Euro'ya İspanyol devi Real Madrid'e imza atan Arda'nın 2029'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Arda, bu sezon sadece 2 resmi maçta forma süresi bulabildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.