Hava Durumu

Arda Güler yok pahasına Fenerbahçe'den ayrılabilir

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler'in kontratındaki özel madde ortaya çıktı. 17 yaşındaki futbolcunun bir sezonda en 1500 dakika A Takım'da oynama zorunluluğunun bulunduğu öne sürüldü. Arda'nın bu süreden az forma giymesi durumunda 5 milyon euroya serbest kalabileceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2022 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Arda Güler yok pahasına Fenerbahçe'den ayrılabilir

Fenerbahçe'nin Arda Güler ile imzaladığı 3 yıllık sözleşmenin detayları belli oldu. 17 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde yer alan özel bir madde ise dikkat çekti.

HER SENE SERBEST KALMA BEDELİ ARTIYOR

Ajansspor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin Arda Güler ile yaptığı sözleşmenin detayları ise şöyle: 3 yıllık sözleşmenin ilk senesinde serbest kalma bedeli 20 milyon euro. İkinci yılında bu rakam 25 milyon euroya çıkıyor. Son sezonda ise 30 milyon euro oluyor. Arda'nın ilk hedefi sarı-lacivertli forma ile başarılı olmak.

SÖZLEŞMESİNDE OYNAMA ZORUNLULUĞU VAR

Kanarya'nın büyük yeteneği Arda Güler'in kontratındaki maddeye göre genç futbolcunun bir sezonda en az 1500 dakika A Takım'da oynama zorunluluğu bulunuyor. Bu da 18 maça denk geliyor. Eğer Arda Güler bu süreden az forma giyerse sözleşmesinde bulunan özel madde devreye girecek ve o zaman 5 milyon euro'ya serbest kalacak.Arda ve babası bunu sözleşmeye özel madde olarak koydurttular ve futbolcunun oynama garantisini yükselttiler.Eğer Arda Güler bu sürenin altında forma giyerse sözleşmede bulunan serbest kalma bedelleri ise bir anda devre dışı kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.