Hava Durumu

Aziz Yıldırım dolandırıldı!

1998-2018 yılları arsında Fenerbahçe'de başkanlık yaparak sarı-lacivertli takımın efsane başkanı olan Aziz Yıldırım ve kızı Gülşah Yıldırım Gordi'nin dolandırıldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2022 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2022 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Aziz Yıldırım dolandırıldı!

2018 yılında yapılan başkanlık seçiminde Ali Koç'a mağlup olan ve o günden beri gözlerden uzak bir hayat süren Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım'ın dolandırıldığı ortaya çıktı.

20 yıldan uzun süre boyunca Fenerbahçe'de başkanlık yaparak sarı-lacivertli takımın efsane başkanı olan Aziz Yıldırım ve kızı Gülşah Yıldırım Gordi'nin dolandırıcılık mağduru olduğu öğrenildi.

Tv100'den Halil Sadri Yılmaz’ın haberine göre; Kanarya'nın efsane başkanı Aziz Yıldırım’a ait denizcilik şirketinde çalışan Murat E., geçtiğimiz Temmuz ayında iş yerinden ayrıldı, bir daha da geri gelmedi.

HESAP HAREKETLERİ İNCELENİNCE ORTAYA ÇIKTI

Bir anda ortadan kaybolan Murat E.'ye ne ailesi ne de iş yeri ulaşabildi. Murat.E'nin bir anda ortadan kaybolmasının sırrı ise hesap hareketleri incelenince ortaya çıktı.

İMZALARINI TAKLİT ETTİ

Murat. E'nin müşterilere yapması gereken ödemeleri eksik yaptığı geri kalan miktarı ise nakit olarak kendisi aldığı öğrenildi. Bununla da yetinmeyen Murat. E, Aziz Yıldırım ile kızı Gülşah Yıldırım Gordi’nin imzalarını taklit ederek bankalara sahte talimatlar yazdı. Murat. E böylece yüklü miktar parayı zimmetine geçirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Dolandırıcılık olayı anlaşılınca Murat E. işten çıkarıldı. Aziz Yıldırım ve kız Gülşah Yıldırım, savcılığın yoluğunu tutarak şüpheliden şikayetçi oldular. Aziz Yıldırım ve kızının şikayeti sonrasında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olay hakkında soruşturma başlattı.

763 BİN LİRALIK MAĞDURİYET

Başlatılan soruşturmada Murat E.’nin sahte imzayla 20 adet sahte talimat verdiği belirlendi. Bilirkişi raporunda ise şüphelinin 763 bin lira mağduriyet oluşturduğu tespit edildi.

EŞİNE ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI: BEN KAÇTIM, TÜM PARAYI DA YEDİM

Savcılık şüphelinin ifadesinin alınması için talimat verdi. Aranan tüm adreslerde bulunamayan şahıs hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Soruşturma kapsamında, şüphelinin eşine attığı mesaj da ortaya çıktı. Murat E.'nin eşine attığı mesajda “Ben kaçtım, tüm parayı da yedim” dediği öğrenildi.

13 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Başsavcılık şüphelinin “nitelikli dolandırıcılık” ve “resmi belgede sahtecilik” suçlarından 13 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Şüpheli yakalanınca Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.