Hava Durumu

Böyle sevgi görülmedi! Detayı fark edenlerin ağzı açık kalıyor...

Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de Lionel Messi sevgisi başka bir boyuta ulaştı. Bir çiftçi, mısır tarlasını Messi'nin portresini oluşturacak şekilde ekti. Havadan çekimde inanılmaz bir görüntüye sahip olan tarla, 50 hektarlık araziyi kapsıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Böyle sevgi görülmedi! Detayı fark edenlerin ağzı açık kalıyor...

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin, finalde Fransa'yı yenerek şampiyonluğa ulaştı. Tangocular'da zaferin aktörü Lionel Messi ise adeta vatandaşları tarafından kahraman ilan etti. Bir çiftçinin tarlasına yaptırdığı görsel büyük ilgi gördü.

TARLAYA MESSI PORTRESİ

Güney Amerika ülkesinde bir çiftçi, mısır tarlasını Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin portresini oluşturacak şekilde ekti. Messi tarlası coğrafi kodlama teknolojisiyle ekildi. Havadan çekimde inanılmaz bir görüntüye sahip olan tarla, 50 hektarlık bir araziyi kapsıyor.

DÜNYA KUPASI'NDA ŞOV YAPTI

2022 Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin, 36 yıl sonra dev turnuvadan zaferle ayrılmayı başarmıştı. Arjantin'e kupayı kazandıran isimlerin başında gelen kaptan Lionel Messi, Dünya Kupası'nda 7 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.