Hava Durumu

Bursa ekibinin oynadığı maçta şike skandalı! Sözleşmeleri feshedildi...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son hafta maçları oynandı. Tarsus İdman Yurdu, İnegölspor'u konuk etti. Müsabaka 1-1'lik beraberlikle sonuçlanırken, karşılaşmanın ardından İnegölspor'dan flaş bir açıklama geldi. Bursa ekibi, iki futbolcusunun şikeye karıştığını öne sürerek sözleşmelerinin feshedildiğini duyurdu. Bu açıklama sosyal medyanın gündemine otururken, TFF'den henüz bir hamle gelmedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2022 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa ekibinin oynadığı maçta şike skandalı! Sözleşmeleri feshedildi...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 19 takımın mücadele ettiği ilk yarının son haftası geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalarla birlikte sona erdi. Sezonun ilk devresini 15 puanla 17.sırada tamamlayan İnegölspor, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu karşı karşıya gelerek son maçına çıktı. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, İnegölspor'un mücadele sonrasında yaptığı açıklama gündemi tamamen değiştirdi.

ŞİKE SEBEBİYLE SÖZLEŞMELERİ FESHEDİLDİ

Bursa ekibi, iki kalecisi Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen'in şikeye karışmaları nedeniyle sözleşmelerinin feshedildiğini açıkladı. İşte İnegölspor'un açıklaması...

"KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR"

"Kulübümüzle ve birkaç futbolcumuzla ilgili olarak son günlerde kamuoyuna da yansıyan olaylara ilişkin, İnegölspor kulübü olarak açıklama yapmak gerekmiştir. Sezon başından beri, maalesef kulübümüzün üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır."

"BUHRANDAN ÇIKACAĞIZ"

"Saha dışı, istemediğimiz olayların olduğu bu sezonda Tarsus İdman Yurdu maçında alınan beraberlik ile birlikte ilk devreyi tamamladık. Her ne kadar ilk devre sonu itibari ile, alınan sonuçlar ve sıralama olarak istediğimiz yerde olmasak da devre arasında büyük bir hassasiyetle gerekli çalışmaları yapacağımızdan ve İnegölspor'umuzu içinde bulunduğu buhrandan çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

"DAHA ÖNCE ŞAHİT OLMADIĞIMIZ BİR DURUM"

"Ancak her ne kadar biz İnegölspor camiası ve yönetimi olarak var gücümüzle, bir çok zorlukla mücadele etsek de, kontrolümüz dışında gelişen, sarsıcı olayların önüne geçemiyoruz. Futbol artık sadece futbol olmaktan çıkmış ve bazı illegal yapıların, kişilerin haksız kazanç kapısı olmuştur. Maalesef Tarsus maçından önce ortaya atılan ve daha önce kulüp tarihimiz boyunca, şahit olmadığımız bir durum bizi derinden üzmüştür."

"İKİ FUTBOLCUMUZUN ŞİKEYE KARIŞTIKLARI İDDİA EDİLDİ VE..."

"Kulübümüz futbolcularından, kaleciler Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen'in şikeye karıştığı, bazı maçlarımızda İnegölspor aleyhine şike yaptıkları iddia edilmiş olup bu bilgi kulübümüze ulaşmıştır. İddiası dahi çirkin olan, tasvip etmediğimiz, bu olay sebebi ile yönetimimiz tarafından ivedi olarak alınan karar ile her iki futbolcuyla da kulübümüz menfaatleri doğrultusunda derhal yollarımız ayrılmıştır."

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU"

"İddia edilen bu olaya ilişkin olarak kulübümüz tarafından İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde suç duyurusunda bulunulmuş olup, ilgili hukuksuzluğa karışanlar hakkında, hak ettikleri yaptırımların uygulanması için adli süreç başlatılmıştır. İnegölspor camiasının, şanlı taraftarımızın ve yöneticilerimizin emeklerine ihanet edenler hakkında gerekli mücadeleye vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.