Hava Durumu

Bursaspor - Amedspor maçının ardından çok sayıda gözaltı var!

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 25’inci haftasında Bursaspor'un Amed Sportif Faaliyetler’i 2-1 yendiği maçın sonunda çıkan olaylar nedeniyle Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nda soruşturma başlatıldı. Bursa Valiliği çıkan olaylarla ilgili şu ana kadar 7 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2023 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2023 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursaspor - Amedspor maçının ardından çok sayıda gözaltı var!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "TFF 2. Lig Bursaspor - Amed Sportif futbol takımları arasındaki müsabaka sonrası soyunma odası koridorunda meydana geldiği iddia edilen darp ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır. İddialar tüm yönleriyle soruşturulmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

BURSA VALİLİĞİ: ŞU ANA KADAR 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTIR

Bursa Valiliği de yaşananların ardından bir açıklama yaptı. Bursa Valiliği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

05.03.2023 tarihinde saat 14.00'te ilimizde oynanan TFF 2. Lig Bursaspor - Amedspor maçı ile ilgili olarak; İlimizde icra edilen tüm sportif faaliyetlerde alınacak tedbirler etkinliğin yoğunlu ve izleyici kapasitesi ile orantılı olarak müsabaka öncesi ve sonrasını kapsayacak şekilde planlanmakta ve uygulanmaktadır.

Bugünkü maçta yaşanan olaylarla ilgili olarak; sorumlu kamu görevlisi (3) güvenlik yöneticisi görevden uzaklaştırılmış ve haklarında soruşturma başlatılmıştır.

Pankart açma olayına karşılan ilgililer hakkında teşhis, tepsit ve yakalama çalışması ile maç sonunda soyunma odasında gerçekleşen darp olayına ilişkin ise sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde adli işlem başlatılmıştır.

Bu kapsamda şu ana kadar (7) kişi gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.