Hava Durumu

Bursaspor’dan ‘100 adım ileriye gittik’ açıklaması

Frutti Extra Bursaspor’un başantrenörü Dusan Alimpijevic geçen sezonki başarıyı tekrarlamak istiyor… Yeşil beyazlı kulübün iki yıl öncesine göre çok daha iyi durumda olduğunu belirten Sırp başantrenör, “Kulübü yürekten destekleyen 7-8 bin kişi, her maçta tribünleri dolduruyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2022 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2022 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursaspor’dan ‘100 adım ileriye gittik’ açıklaması

ING Basketbol Süper Ligi ve EuroCup 7 Days’te başarılı bir sezonu geride bırakan Frutti Extra Bursaspor’da Sırp başantrenör Dusan Alimpijevic yeni sezondan hayli umutlu.

Geçtiğimiz sezon Potanın Timsahlarını EuroCup finaline taşıyan koç Dusan Alimpijevic, yılın belki de en dikkat çekici koçluk performansını sergilemişti. Genç çalıştırıcı, bu başarının ardından Avrupa basketbol sahnesinde adından övgüyle söz ettirmişti.

2 YIL ÖNCEKİ GİBİ DEĞİL
Frutti Extra Bursaspor’un başarıyı istiktara çevirmek istediğini söyleyen Alimpijevic, “Bursa’nın ciddi bir kulüp olma konusunda önemli hırsı var. Kulüp artık iki yıl önceki gibi değil. Özellikle EuroCup finalinden sonra kesinlikle aynı değil. Organizasyonel olarak 100 adım ileri attı, finansal olarak çok daha iyi durumda” diye konuştu.

KİMSE HAFİFE ALMIYOR
Çok fazla çalışanlarının olduğunu ve harika tesislere sahip olduklarını söyleyen Alimpijevic, “Kocaman bir salonumuz ve takıma duygusal yönden bağlı taraftarlarımız var. Dört milyon nüfuslu bir şehirde kulübü yürekten destekleyen 7-8 bin kişi, her maçta tribünleri dolduruyor. Bursa, tekrar EuroCup ve Basketbol Süper Ligi play-offlarında yer almak isteyen, istikrar arayan bir kulüp. Bu geçen yıldan daha zor olacak çünkü artık kimse bizi hafife almıyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.