Hava Durumu

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği: 'Hiçbir oluşumu desteklemiyoruz'

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği, başkan adaylığı başvurusu öncesi dernek olarak hiçbir oluşumu desteklemediklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2023 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2023 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği: 'Hiçbir oluşumu desteklemiyoruz'

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamada, "Bursaspor’un son yıllarda yaşadığı kötü durum camiayı üzdüğü gibi biz Bursaspor forması giyenleri de çok üzmüştür. Adeta yok olma noktasına kadar geldiği dönemde büyük bir özveriyle göreve gelen sorumluluk alan Başkan Ömer Furkan Banaz ve yönetimi de sportif olarak kötü giden bir sezonun ardından olağanüstü kongre kararı alarak camiada şok etkisi yapıp Bursaspor sevenlerini endişeye sürüklemiştir. Bu süreçte ve bundan önceki dönemlerde de Bursaspor forması giyen eski futbolcular olarak (BPFDD) sorumluluk alarak biz de buradayızı çok defa söyledik" denildi.

"KENDİLERİNE MENFAAT SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Açıklama şu ifadelerle devam etti:

"Bizler kulübümüzü her açıdan yeniden dizayn edip hem idari olarak hem de sportif olarak Bursaspor’u hak ettiği yerlere getirip sürdürülebilir başarılara ulaştırabiliriz. Bunu defalarca dile getirip her türlü temaslarda bulunarak kent dinamiklerine biz hazırız, bize destek verin dememize rağmen gerekli desteği alamadığımızın bilinmesini isteriz. Sonuçta Bursaspor kulübünün ekonomik durumu ortadayken bir milyarı aşan borcu varken macera aramaya çalışan insanlara taviz vermeyeceğiz. Bizler bu süreçte olayları takip ederek analiz edip kendi içimizde yorumluyor; doğrusunu bulmaya çalışıyoruz. Ama görüyoruz ki maalesef Bursaspor ismini kullanarak belli kişiler, belirli gruplar kendilerine menfaat sağlamaya çalışıyorlar. Bursaspor Camiası da bu duruma asla müsaade etmemelidir. Dernek olarak şu ana kadar olan oluşumları da desteklemiyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.