Hava Durumu

Fenerbahçe, Rennes karşısında pes etmedi! Müthiş geri dönüş

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında Fenerbahçe, 3 farklı geriye düştüğü karşılaşmada Kadıköy'de Rennes ile 3-3 berabere kaldı. Temsilcimiz tarihi bir geri dönüşe imza atarak gruptan lider çıkma umutlarını son maça taşıdı. Sarı-lacivertliler grubun son maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2022 22:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2022 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Fenerbahçe, Rennes karşısında pes etmedi! Müthiş geri dönüş

Fenerbahçe ile Rennes, UEFA Avrupa Ligi 5. hafta maçında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

VALENCIA UMUTLARI YEŞERTTİ

Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Rennes, 5. ve 30. dakikada Gouiri ile 16. dakikada Terrier'in golleriyle skoru 3-0'a getirdi. İlk yarının bitmesine sayılı zaman kala ise 42. dakika Enner Valencia farkı 2'ye indirdi ve soyunma odasına 3-1 geride girdik.

FENERBAHÇE GERİ DÖNDÜ

Mücadelenin 2. yarısında Fenerbahçe oldukça etkili bir oyun ortaya koyarken temsilcimiz 82. dakikada Zajc ile farkı 1'e indirdi. Rakip kalede baskısını her geçen dakika artıran sarı-lacivertliler, 88. dakikada Emre Mor ile beraberliği yakaladı. Tarihi bir geri dönüşe imza atan temsilcimiz, mücadeleden 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

SON 16'YI DINAMO KIEV MAÇINA BIRAKTIK

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Fenerbahçe, son maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu karşılaşmayı kazanması durumunda Rennes'in AEK Larnaca karşısında aldığı sonuca bakmaksızın grubunu lider tamamlayacak ve son 16 turuna yükselecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.