Hava Durumu

Fenerbahçe'ye 24'lük gol makinesi!

İtalyan forvet Joao Pedro'nun sakatlığı, Norveçli golcü Joshua King'in ise beklentilerin altında kalması sarı-lacivertli ekibi yeni bir forvet takviyesine zorunlu kılarken Fenerbahçe yeni forvetini Güney Kore'de buldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2023 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Fenerbahçe'ye 24'lük gol makinesi!

Kış transfer sezonunun başlamasına az bir süre kala Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, transfer çalışmalarında gaza bastı. Kanarya, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Güney Koreli forvet Gue-Sung Cho için düğmeye bastı.

Bu akşam deplasmanda Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip, 12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi öncesinde ilk transferini gerçekleştirmek üzere.

İtalyan forvet Joao Pedro'nun sakatlığı, Norveçli golcü Joshua King'in ise beklentilerin altında kalması sarı-lacivertli ekibi yeni bir forvet takviyesine zorunlu kıldı.

KANARYA YENİ FORVETİNİ GÜNEY KORE'DE BULDU

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Güney Kore ekibi Jeonbuk Motors forması giyen 24 yaşındaki golcü futbolcu Gue-Sung Cho için düğmye bastı.

Dünya Kupası'nda grup aşamasındaki Gana maçında attığı 2 gol ile dikkatleri üzerine çeken genç yeteneğin piyasa değerinin 2.5 milyon euro olduğu belirtilirken Jesus'un golcü futbolcu için ısrarcı olduğu kaydedildi.

Kanarya'nın kısa süre içerisinde genç golcü ve kulübü ile pazarlık masasına oturması bekleniyor. Kanarta'nın bu transfer için Güney Koreli eski savunma oyuncusu Kim Min-jae'den de yardım isteyeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.