Hava Durumu

İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe'de ayrılık iddiası

Bu sezon Süper Lig'de topladığı 29 puanla Dünya Kupası arasında lider giren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başlarken İtalyan basını flaş bir iddiada bulundu. Giresunspor maçında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Joao Pedro ile yolların ayrılabileceği ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2022 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2022 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe'de ayrılık iddiası

Portekizli teknik patron Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona başlayan ve hem Süper Lig'de hem Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Fenerbahçe, Dünya Kupası sonrası ocak transfer döneminde birkaç takviye yapmak istiyor.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Joao Pedro'nun istenilen seviyede olmayışı sarı-lacivertli yönetimi düşündürdü. Giresunspor maçında kırmızı kart gören Brezilya asıllı İtalyan forvet, takımını 1 kişi eksik bırakmış ve karşılaşma 2-1'lik mağlubiyetle sonuçlanmıştı.

Milliyet'te yer alan habere göre 15 maçta 2 gol, 1 asist katkısı yapan Pedro ile görüşen teknik direktör Jorge Jesus, "Tatilden sonra sahada daha güçlü bir Joao Pedro istiyorum. Potansiyelini sahaya yansıtmalısın. Üzerindeki baskıyı atmalısın" dedi.

"MACERA SONA ERİYOR"

İtalyan basını ise Pedro için flaş bir iddiada bulundu. Milliyet'in aktardığına göre, Pedro'nun Fenerbahçe macerasının beklenenden kısa süreceği belirtildi.

Haberde Joao Pedro'nun Fenerbahçe'de iyi durumda olmadığı ve ocak ayında sarı-lacivertli ekipten ayrılmasının sürpriz olmayacağı vurgulandı.

Joshua King'in geri dönmesiyle Pedro'nun dördüncü alternatif konumuna düşeceği ve Jesus'un de İtalyan yıldızdan beklenen verimi alamadığı aktarıldı. Ocak transfer döneminde Fenerbahçe'nin Pedro ile ilgili gelecek tekliflere sıcak bakabileceği vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.