Hava Durumu

Jesus ve futbolculardan takdir toplayan karar

Fenerbahçe, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 100 kız öğrenciye eğitim bursu verileceklerini açıkladı. Eğitim bursuna, teknik direktör Jorge Jesus ve futbolcuların katkı sağlayacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2022 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2022 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Jesus ve futbolculardan takdir toplayan karar

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde futbol takımı teknik direktörü Jorge Jesus ve futbolcuların Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği aracılığıyla Anadolu'da 100 kız öğrenciye 'Cumhuriyet Bursu' verileceğini duyurdu.

"CUMHURİYET'İN FENERİ, ATA'SININ İZİNDE"

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Cumhuriyet'in 100. yılında Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına Anadolu'da YÜZ kızımız olacak, Cumhuriyet'in izinde, yarınlara güvenle bakan.

Fenerbahçe Futbol Takımı olarak; ait olduğu toplumun en güçlü parçası, hassasiyetlerinin sahiplenicisi, ülkesinin değerlerine sıkı sıkıya bağlı Cumhuriyet'in Feneri olan Kulübümüzün; Cumhuriyet'in 100.yılı için duyduğu heyecanı, Ata'sının izinde attığı ve atacağı adımları, gururla sahipleniyoruz…

Fenerbahçe'nin, tarihten bugüne, 7'den 70'e milyonların kalbinde edindiği eşsiz yerde paye sahibi olan futbol takımı olarak bu konuda bizim de sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz.

"ANADOLU'DA BİR KIZIMIZ VAR"

Milyonlarca taraftarın sahadaki, sokaktaki ve hatta hayattaki sevincinin kaynağı olduğumuzu bilerek, sahadaki mücadelemizi sonuna kadar sürdürürken bu ülkenin sonsuza dek refah içinde, çağdaş, modern şartlarda yaşamasının yegâne sağlayıcısı olan Cumhuriyet için biz de bir adım atıyoruz.

Bu güzel ülkenin, bu fedakâr milletin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde bir asır önce Anadolu'da başlayan, Cumhuriyet'le taçlanan mücadelesine minnet, saygı ve bağlılığımızı göstermek adına; geleceğin mimarı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nde; 'Anadolu'da Bir Kızımız Var' diyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.