Hava Durumu

Jorge Jesus, Fenerbahçe'de kariyerinin en büyük şaşkınlığını yaşadı

Fenerbahçe'nin başına geçtiği günden itibaren takıma istikrarlı bir şekilde yukarı yönlü ivme kazandıran Jorge Jesus, Portekiz basınına sarı-lacivertli kulüp hakkında açıklamalarda bulundu. Taraftara vurgu yapan deneyimli hoca, "Çalıştığım ülkelerde ve takımlarda tanık olmadığım, tutkulu bir taraftar kitlesi bizi destekliyor. Başarıya aç bir taraftara sahibiz ve deplasmanda bile bizi yalnız bırakmıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2022 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2022 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Jorge Jesus, Fenerbahçe'de kariyerinin en büyük şaşkınlığını yaşadı

Avrupa ve Süper Lig'de rakiplerine sahayı dar eden Fenerbahçe'nin lideri Jorge Jesus, Portekiz basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, sarı-lacivertli taraftarlara övgüler dizerken derbi hakkında da konuştu.

"BİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMIYORLAR"

Jorge Jesus yaptığı açıklamada, "Görev yaptığım ülkelerde ve takımlarda tanık olmadığım, tutkulu bir taraftar kitlesi bizi destekliyor. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olsa da uzun süredir başarıya aç, özlem duyan bir taraftara sahibiz. Şu anda takımımızın en büyük itici gücü, tribünlerimiz. Sadece evimizde oynadığımız maçlarda değil, deplasmana gittiğimizde de bizi asla yalnız bırakmıyorlar." dedi.

"HEDEFİMİZE ADIM ADIM YÜRÜMEK İSTİYORUZ"

Beşiktaş maçı hakkında da konuşan Jesus, "Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir derbi var. Türkiye'de derbi maçlarının tansiyonu oldukça yüksek. Deplasmana gideceğiz ancak bunun üstesinden gelip kazanarak lig şampiyonluğu yolunda hedefimize adım adım yürümek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.