Hava Durumu

Jorge Jesus'un istediği 2 oyuncu!

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un resmen açıklanması beklenirken Portekiz basınından yeni detaylar geldi! Jesus'un maaşı ve tecrübeli çalıştırıcının istediği 2 futbolcu duyuruldu

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Jorge Jesus'un istediği 2 oyuncu!

Fenerbahçe teknik direktör arayışında mutlu sona yaklaştı. Sarı-Lacivertliler Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile 1 sezonluk anlaşmaya vardı.

Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 7 milyon Euro kazanacak Jesus transfer listesini de belirledi. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı kazanan Fenerbahçe'de 67 yaşındaki çalıştırıcının ilk isteği Benfica'dan eski öğrencisi Haris Seferovic'in takıma kazandırılması oldu.

Record'un duyurduğu haberde Fenerbahçe, Seferovic'in bonservisini 6-7 milyon Euro'ya bitirmenin hesaplarını yapıyor. Devler Ligi için sezonu erken açmanın planlarını yapan Kanarya İsviçreli yıldız da Bemfica'dan ayrılmaya sıcak bakıyor. Portekiz cephesinde Benfica ise transfer için 10 milyon Euro talep ediyor.

2017 yazında Eintracht Frankfurt'tan Benfica'ya bedelsiz katılan 30 yaşındaki forvet Benfica'da 3 kupa kazanmanın yanı sıra Portekiz Ligi'nin 2018-19 sezonunda gol kralı oldu. 

Tecrübeli golcü 5 sezonda 188 maçta forma giydi ve 74 gol atarken, 26 asist yaptı. Seferovic Şampiyon Ligi elemeleri ve grup aşaması ile Avrupa Ligi'nde 42 maça çıktı ve 6 kez fileleri havalandırdı.

Haberde Jesus'un Estoril'de bu sezon 32 maçta 11 gol ve 4 asistlik performansla yıldızlaşan Andre Franco'yu da istediği kaydedildi. 

24 yaşındaki on numaranın sözleşmesi sezon sonu itibariyle sona eriyor.

Mergim Berisha yolcu

Haberde Fenerbahçe'nin Alman forveti Mergim Berisha'nın da takımdan ayrılabileceği yazıldı. Tecrübeli ismin Fenerbahçe'de devam etmeme olasılığı nedeniyle Jorge Jesus Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril forması giyen Andre Franco'yu transfer listesine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.