Hava Durumu

Massimo Bruno’nun lisansı çıktı

Bursaspor’un yeni transferi Massimo Bruno’nun da lisansı çıktı. Belçikalı futbolcu, görev verilmesi halinde pazartesi akşamı oynanacak olan Erzurumspor maçında forma giyebilecek. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da bir yeni transferin daha lisansı çıktı. Yeşil-beyazlı takımın geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığını açıkladığı Massimo Bruno’nun lisansının çıktığı TFF’nin internet sitesinde resmen açıklandı. Belçikalı futbolcu, Bursaspor’un pazartesi akşamı saat 19.15’te deplasmanda karşı

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2021 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2021 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Massimo Bruno’nun lisansı çıktı

Bursaspor’un yeni transferi Massimo Bruno’nun da lisansı çıktı. Belçikalı futbolcu, görev verilmesi halinde pazartesi akşamı oynanacak olan Erzurumspor maçında forma giyebilecek.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da bir yeni transferin daha lisansı çıktı. Yeşil-beyazlı takımın geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığını açıkladığı Massimo Bruno’nun lisansının çıktığı TFF’nin internet sitesinde resmen açıklandı. Belçikalı futbolcu, Bursaspor’un pazartesi akşamı saat 19.15’te deplasmanda karşı karşıya geleceği Erzurumspor maçında görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.