Hava Durumu

Messi-Ronaldo rekabetinde son düello

Lionel Messi'nin liderliğindeki Paris Saint-Germain (PSG), Cristiano Ronaldo'nun yeni kulübü Al-Nassr ve rakipleri Al Hilal'in oyuncularından kurulu karma takımla yarın karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Messi-Ronaldo rekabetinde son düello

15 yılı aşkın süredir futbol dünyasındaki en büyük rekabeti yaratan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, Paris Saint-Germain ile Suudi Arabistan’ın en başarılı iki takımı olan Riyad kulüpleri Al Hilal ve Al Nassr oyuncularından seçilecek karma bir takım arasındaki mücadelede karşı karşıya geliyor.

Ligue 1 şampiyonluğu unvanını elinde bulunduran Paris Saint-Germain, geleneksel Kış Turu kapsamında Katar’ın başkenti Doha ile Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad’da kamp yapacak. Bu tur, Parislilerin Katarlı ve MENA taraftarlarıyla tanışmaları, ikonik Khalifa Stadyumu'nda antrenman yapmaları ve Katar'da bulunan partnerleriyle düzenlenen bir dizi aktivasyona katılmaları için önemli bir fırsat olacak.

Al Nassr ile imzaladığı sözleşme ile dünya basınında gündem yaratmaya devam eden Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’daki ilk maçına Lionel Messi’nin formasını giydiği Paris Saint Germain karşısında çıkacak. Belki de bu ikilinin son kez karşı karşıya geleceği Riyad'daki mücadeleye Kral Fahd Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Toplamda 12 Ballon d’Or ve birçok ödül kazanarak başarılarıyla uzun süredir futbolu domine eden Messi ve Ronaldo'nun belki de son kez kozlarını paylaşacağı, 19 Ocak Perşembe oynanacak. Saat 20:00’de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 4’ten naklen yayımlanacak.

Messi ve Ronaldo en son 8 Aralık 2020’de karşı karşıya gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.