Hava Durumu

Mesut Özil'den Fenerbahçe'ye rest!

Yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler'de İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Mesut Özil, yeni teknik direktör Jorge Jesus tarafından da henüz affedilmeyince 33 yaşındaki futbolcudan flaş bir hamle geldi. Özil tüm sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe'yi takibi bırakıtı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Mesut Özil'den Fenerbahçe'ye rest!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan ve yeni teknik direktör Jorge Jesus tarafından da henüz affedilmeyen Mesut Özil, Sosyal Medya hesaplarında sarı lacivertli kulübü takipten çıktı.

BASKET TAKIMINI TAKİP EDİYOR!

Instagram ve Twitter üzerinden Fenerbahçe'nin resmi hesaplarını Takip etmeyi bırakan deneyimli oyuncu, takım arkadaşlarını ise takip etmeyi sürdürüyor. Mesut Özil'in takipten çıkmadığı diğer hesaplar arasında Fenerbahçe Beko ve Fenerium gibi kulübün bazı resmi sayfaları bulunuyor.

"ASLOLAN FENERBAHÇE'DİR!"

Yaşanan bu gelişme sonrası ayrılık iddiaları daha yüksek sesle konuşulmaya başlarken taraftarlar arasında "Aslolan Fenerbahçe'dir" yorumları yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.