Hava Durumu

Olaylı Amedspor maçından sonra Bursaspor'dan videolu açıklama! Sert ifadeler var...

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup mücadelesinde Bursaspor'un Amedspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın hem başlangıcı hem sonu olaylı bitti. Yaşananlara siyaset dünyası da tepki gösterirken Bursaspor'dan videolu paylaşım geldi. Yeşil-Beyazlı kulüp, Amedspor'un ev sahipliğindeki maçta çıkan olayları hatırlatarak sert bir açıklama paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2023 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2023 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Olaylı Amedspor maçından sonra Bursaspor'dan videolu açıklama! Sert ifadeler var...

TFF 2. Lig'de oynanan Bursaspor-Amedspor karşılaşması büyük gerilime sahne olurken, maç öncesinde yükselen tansiyon maç boyunca da devam etti.

PANKARTLAR OLAY OLDU

Yeşil-beyazlı tribünlerde "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartları açıldı. Tepki çeken görseller sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bursa'daki futbol müsabakasında, futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz. Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır." ifadesini kullandı.

Karşılaşma boyunca sahaya madde yağdı. Özellikle ilk yarıda maç sık sık durdu. Hakemin maçı tatil etmeyip oynatması tepki çekti. Amedspor, maçtan sonra futbolcuların saldırıya uğradığını bildirdi.

BURSASPOR'DAN SERT CEVAP

Yeşil-Beyazlı kulüp gelen tepkiler üzerine bir video paylaştı. Amed'in ev sahipliğinde oynanan karşılaşmada Bursasporlu futbolcuların yaşandığı sıkıntılı anlara yer verildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Anlamadan, bilmeden oturdukları yerden ahkam kesenlerden sadece 'futbol oynamaya gittiğimiz' Diyarbakır'daki maçın sonrasında da aynı duyarlılığı beklerdik. Bursaspor siyaset üstü, bu şehrin ta kendisidir. Bu şehir bizim. Bu sevda bizim!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.