Hava Durumu

Tarihi fotoğrafın bedeli ortaya çıktı! Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi servetine servet kattı

Futbol tarihinin en iyi futbolcuları arasında gösterilen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun ortak yaptıkları sosyal medya paylaşımının bedeli ortaya çıktı. Ünlü Amerikalı fotoğrafçı Annie Leibovitz'in iki futbolcuyu ayrı ayrı çektiği satranç karesi yaklaşık 4 milyon 300 bin dolara mal oldu. Ayrıca Ronaldo'nun post için 2.4 milyon dolar, Messi'nin ise 1.7 milyon dolar aldığı aktarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Tarihi fotoğrafın bedeli ortaya çıktı! Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi servetine servet kattı

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı oyuncuları Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, ortak paylaşım yaptı. Bir markanın buluşturduğu ikili, yaptıkları paylaşımla küçük çaplı bir servet kazandı.

4 MİLYON 300 BİN DOLARA MAL OLDU

Ünlü Amerikalı fotoğrafçı Annie Leibovitz'in Ronaldo ile Messi'yi çektiği satranç karesi, iki futbolcu tarafından eş zamanlı paylaşıldı. Sosyal medyayı yıkan fotoğraf, ünlü fotoğrafçıya yaklaşık 4 milyon 300 bin dolara mal olurken, dünyaca ünlü futbolcular ise paylaşımlarından büyük miktarda para kazandı.

RONALDO VE MESSİ SERVET KAZANDI

Cristiano Ronaldo'nun Instagram'da paylaştığı post için 2.4 milyon dolar, Messi'nin ise 1.7 milyon dolar aldığı belirtildi. Fotoğrafla ilgili daha sonra ortaya çıkan bir gerçek ise herkesi şaşırtmıştı. Dünyaca ünlü iki futbolcunun fotoğraflarının ayrı ayrı zamanlarda çekildiği ve daha sonra montajla bir araya getirildiği ortaya çıkmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.