Hava Durumu

TFF'nin yeni başkanı belli oldu! Bursa'nın tanınan ismi de yönetimde...

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'na tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi, başkanlığa seçildi. Kullanılan 209 oyun 158'ini alan Büyükekşi, TFF'nin yeni başkanı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay da yeni listede yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2022 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2022 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
TFF'nin yeni başkanı belli oldu! Bursa'nın tanınan ismi de yönetimde...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'na tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi, başkanlığa seçildi.

Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleşen genel kurulda, başkanlık seçimi için oy sayımı tamamlandı. Kullanılan 209 oyun 158'ini alan Büyükeşi, TFF'nin yeni başkanı oldu. Kullanılan oyların 51'i geçersiz sayıldı.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN LİSTESİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu aday listesi belli oldu.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile eski yönetimden Hamit Altıntop, Ali Düşmez ve Alkın Kalkavan, yeni listede de yer alırken tarihte ilk kez kadın yönetici de TFF yönetimine yazıldı. Büyükekşi'nin edinilen bilgilere göre listesinde şu isimler yer aldı;

- Alkın Kalkavan
- Murat Aksu
- Hamit Altıntop
- Yusuf Günay
- Ali Düşmez
- Talat Papatya
- Volkan Can
- İbrahim Burkay
- Nüket Ezberci
- İdil Sürer
- Müslüm Özmen
- Yalçın Orhan
- Erman Kalkandelen
- Ramazan Üçdan

"GÜVEN ORTAMINI TESİS EDECEĞİZ!"

Seçimin ardından konuşan Büyükeşi kurumsallaşmaya çok önem vermek istiyoruz derken, "TFF'yi iç ve dış denetime açmak şeffaf olmak istiyoruz, Türkiye'de hakemlerin konuşulduğu bir futbolun değil kalitenin konuşuluduğu bir spor medyası istiyoruz. Bu konuda çalışmalar yapacağız hem içeride hem dışarıda... Devamlı aksiyon içinde olacağız, bir işi yaparken altyapıyı doğru hazırlarsanız herkes size güvenir. Önce güven ortamını tesis edeceğiz ve yapabileceğimizin en iyisini yapmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"HERKES FORMASININ KAPININ DIŞINDA BIRAKMALI"

İyi niyetle yola çıktık diyen Büyükekşi "Niyetimiz halis, ben emek veren tüm paydaşların federasyon başkanı olacağım. Herkes bir takım tutabilir ancak herkesin formalarını kapının dışında bırakması lazım" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.