Hava Durumu

Türk futbolunun utanç günü! Sahaya giren taraftar, kaleciye korner direğiyle saldırdı...

Göztepe ile Altay arasında oynanan İzmir derbisi çıkan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar yaralandı. Bu sırada sahaya giren bir taraftar, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e korner direği ile arka arkaya vurdu. Daha sonra yakalanan taraftar gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2022 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2022 21:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Türk futbolunun utanç günü! Sahaya giren taraftar, kaleciye korner direğiyle saldırdı...

TFF 1. Lig'de Göztepe- Altay derbisinde sahaya giren bir taraftar, korner direğini yerinden sökerek Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e vurdu. Takımlar soyunma odasına gönderildi.

OLAYLAR NASIL BAŞLADI?

Altay tribünlerinden Göztepe tribünlerine fişek atıldı. Göztepeli birkaç taraftar yaralandı. Sahaya iki ambulans girdi. Bir Göztepeli taraftar sahaya girip korner direğini söktü ve Altay kalecisi Ozan Evrim Özen'e vurdu. Başından yaralanan Ozan hastaneye kaldırıldı. Takımlar soyunma odasına gönderildi. Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmayı tatil etti.

"BİLİNCİ AÇIK"

Olay yerinden beIN Sports muhabiri Erdem Şen, "Göztepe taraftarının saldırısına uğrayan Ozan Evrim, hastaneye kaldırıldı. İyi olan haber, Ozan'ın bilinci açık. Ama kafasındaki açılma sebebiyle kanaması uzun sürdü" bilgilendirmesini yaptı.

GÖZALTINA ALINDI

Derbide Altay kalecisi Ozan Evrim Özen'e korner direğiyle saldırıyı gerçekleştiren şahıs, stat polisi tarafından bu şekilde gözaltına alındı.

BİR TARAFTAR KANLAR İÇİNDE KALDI

Karşılaşmanın 23. dakikasında tribünde yaşanan olaylar nedeniyle sahaya ambulans girdi.

Ambulans, uzak köşe direğinin olduğu bölgeye doğru ilerlerken iki takım futbolcuları da oraya doğru yöneldi.

İŞARET FİŞEĞİ İLE YARALANAN TARAFTARIN DURUMU

Çenesi ile dişlerinde ağır hasar olan ve sol bölgesinde yanıklar olan Çakır’ın ameliyata alınacağı kaydedildi.

GÖZTEPE-ALTAY MAÇI TATİL EDİLDİ

Statta yapılan anonsa göre, maçın 22’nci dakikasından itibaren yaşanan olaylar nedeniyle maçın tatil edildiği, karşılaşmanın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenecek ileri bir tarihte 20’nci dakikadan itibaren oynanacağı belirtildi. Tatil edilme kararının çıkmasının ardından stadın tahliyesine başlanırken, önce Göztepeli taraftarlar, ardından Altaylı taraftarlar stattan ayrıldı.

KORİDORDA GERGİNLİK

Öte yandan hakemin kararının beklendiği sırada soyunma odası koridorlarında da gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları ve yöneticilerinin birbirine girdiği öğrenilirken, polis ekipleri koridorda yaşanan gerginliğe müdahale etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.