Hava Durumu

Türkiye'nin konuştuğu Bursaspor maçında bir de rekor kırıldı! İşte tüyleri diken diken eden anlar...

Bursaspor Amed maçında, Türk futbol tarihinin en yüksek desibele ulaşan İstiklal marşı okundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Türkiye'nin konuştuğu Bursaspor maçında bir de rekor kırıldı! İşte tüyleri diken diken eden anlar...

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 23’üncü hafta karşılaşmasında Bursaspor sahasında Amedspor’u konuk etmiş ve Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan maçta büyük saha olayları yaşanmıştı. Yüksek tansiyonda geçen mücadeleyi Bursaspor, 2-1’lik skorla kazanırken yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren goller 28. dakikada Çağatay Yılmaz ve 81. dakikada Cenk Enver Şahin’den gelmişti. Konuk ekibin tek golünü ise 89. dakikada Mehmet Gürkan Öztürk kaydetmişti.

Karşılaşmayı yaklaşık 40 bin Bursaspor taraftarı takip ederken, konuk ekibin taraftarları güvenlik nedeniyle stadyumda yer almamıştı. Saha dışında ve içerisinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, maç öncesi iki takımın futbolcuları arasında arbede yaşanmıştı.

Maçtan hemen önce okunan İstiklal Marşı sırasında ise bir rekor gerçekleştiği ortaya çıktı. Taraftarların ve futbolcuların büyük bir coşkuyla okuduğu İstiklal Marşı sırasında yeşil sahalarda görülen en yüksek desibele ulaşan İstiklal marşı okundu. 

Türk futbol tarihinde eşi benzerine rastlanılmamış olayda sesin şiddetinin 100 desibeli geçtiği görüldü. Taraftarların ve futbolcuların İstiklal Marşını hep bir ağızdan söylediği muhteşem görüntüler sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.