Hava Durumu

Üç kulüpten depremzedeler yararına turnuva

Süper Lig'in üç büyük takımı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere destek olmak için yaz aylarında futbol turnuvası organize edileceği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2023 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2023 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Üç kulüpten depremzedeler yararına turnuva

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Süper Lig kulüplerinin de yardımları sürüyor. Ligin üç büyük takımı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın depremzedelere destek için yaz aylarında futbol turnuvası düzenlenmesine karar verildi.

Turnuvayı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ile yayıncı kuruluşun düzenlediği "Omuz Omuza" yardım kampanyası yayınında Acun Ilıcalı duyurdu.

Ilıcalı, "Bu kampanya hazirana kadar devam edecek. Ve yeni projeler olacak. Üç büyük kulübümüz yazın, sezonun başlamasından hemen evvel depremzede vatandaşlarımızı desteklemek için mini bir turnuva yapacak. Eskilerde olan bir turnuva bu. Başkanlarımız bu konuda çok duyarlı davrandılar. Bunun bütün televizyon ve gişe geliri depremzedelere ulaşacak." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.